вівторок, 30 травня 2017 20:51

Вісім жінок звинуватили колишнього президента у зґвалтуванні

Дев'ять найгучніших секс-скандалів за участю політиків

Губернатор американського штату Алабама 74-річний Роберт Бентлі в квітні пішов у відставку. З'явилась інформація про його позашлюбні стосунки з помічницею Ребекою Мейсон – заміжньою, матір'ю трьох дітей. Через секс-скандал політика покинула дружина Діана. У шлюбі прожили 50 років. Екс-губернатор розповів, що не подав звіт про внески у свою виборчу кампанію, бо частину коштів перевів на рахунок коханки. Бентлі залякував працівників, які знали про його подружню зраду. Усе випливло назовні, коли політик помилково на телефон дружини відправив повідомлення: "Я люблю тебе, Ребеко"

1. Торік британські спецслужби під час переслідування злочинця ввірвалися у номер лондонського готелю Excelsior London Hotel. Там із сімома чоловіками застали принцесу Шейху Салву, доньку колишнього прем'єр-міністра Катару.

Вона розповіла, що за винагороду попросила посередника підшукати міцних мужчин. Принцесу не притягнули до відповідальності, бо має дипломатичну недоторканість.

2. 24 червня ­2013-го колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі суд позбавив волі на сім років за стосунки з неповнолітньою стриптизеркою Рубі. Зустрічався з нею з лютого по травень 2010 року.

Берлусконі скористався службовим становищем, коли Рубі потрапила під варту. За його сприяння її випустили. Танцівниця мусила брати участь у забавах, які влаштовував політик на дачі. Запрошував туди своїх партнерів.

– Присутні знали, що Рубі не має 18 років, – сказала прокурор Ільда Бокассіні.

Автор: wikimedia.org
  Марка із зображенням 42-го президента США Білла Клінтона і практикантки Білого дому Моніки Левінскі. Через сексуальні стосунки з нею Клінтона ледве не відправили у відставку 1998 року
Марка із зображенням 42-го президента США Білла Клінтона і практикантки Білого дому Моніки Левінскі. Через сексуальні стосунки з нею Клінтона ледве не відправили у відставку 1998 року

3. Екс-президента Ізраїлю Моше Кацава звинуватили у двох зґвалтуваннях. У березні 2011-го його на сім років позбавили волі й оштрафували на $34 тис.

Секс-скандал почався ­2006-го. Кацав поскаржився юристу Мені Мазузу, що одна з працівниць канцелярії шантажує його і вимагає гроші. Мазуз розпочав розслідування. З'ясував, що 1998 року Моше Кацава двічі зґвалтував жінку. Тоді він був міністром туризму. До вересня 2006-го вісім жінок звинуватили екс-президента у зґвалтуваннях. У суді довели два випадки.

4. Президент Парагваю Фердинанд Луго до 2008 року був католицьким єпископом. Коли пішов у політику, три жінки через суд намагалися довести, що він – батько їхніх дітей.

Син 26-річної Вівіани Карільйо народився ­2007-го, коли Луго ще був у сані єпископа. Він визнав батьківство.

Бенінья Легісамон заявила, що Луго – батько дитини, яку вона народила 2002 року. Президент не підтвердив і не спростував цю інформацію.

Третє звинувачення надійшло від Гортензії Моран. Аналіз ДНК довів, що Фердинанд Луго до її сина не має відношення.

5. У березні 2008 року губернатора штату Нью-Йорк у США Еліота Спітцера запідозрили у стосунках із високооплачуваною повією. Федеральне бюро розслідувань довело причетність політика до злочинної організації. Вона пропонувала елітних проституток для поважних клієнтів. Еліот Спітцер користувався послугами найдорожчих повій протягом багатьох років. Заявив, що припустився помилки і подав у відставку.

6. Двоє поліцейських стали свідками сексуальних стосунків мера американського Детройта Кваме Кілпатріка з керівницею апарату мерії Крістін Бітті.

2008-го подали до суду на міського голову. Стверджували, що він наказав їх звільнити, аби уникнути розголошення про його любовні справи. Коханці заперечували відносини. Тоді поліцейські оприлюднили їхню переписку. Кілпатріка суд звинуватив у неправдивих свідченнях й оштрафував на $1 млн. Гроші пішли на потреби міста.

7. У зґвалтуванні 31-річної доньки покійного друга звинуватили 2005 року Якоба Зуму. Він на той час обіймав посаду віце-президента Південно-Африканської Республіки і голови національної ради з боротьби зі СНІДом. Жінка була ВІЛ-інфікована, політик про це знав. Суд виправдав його. Зума стверджував, що статевий акт відбувся за спільною згодою. Жінка наполягала, що її зґвалтували. У суді зізнався, що не користувався презервативом, після сексу прийняв душ.

2009 року парламент ПАР обрав Якоба Зуму президентом.

8. 1998-го у США розгорівся секс-скандал між 49-річним президентом Біллом Клінтоном і 22-річною працівницею Білого дому Монікою Левінскі. Про свої стосунки з главою держави вона зізналася приятельці, працівниці міністерства оборони Лінді Тріпп. Та записала розмову на диктофон і оприлюднила. Це могло призвести до імпічменту Клінтона.

– Хочу сказати американ­ському народу: у мене не було сексуальних стосунків із цією жінкою, міс Левінскі. Я не брешу, – казав у суді президент.

За неправдиві свідчення його оштрафували на $90 тис.

Протягом скандалу Гілларі, дружина Білла Клінтона, підтримувала чоловіка. Він залишився на посаді.

9. 1997 року колишній охоронець екс-президента Зімбабве Канаана Банана вбив чоловіка, бо той назвав його "дружиною Банана". На суді охоронець зізнався, що глава держави періодично ґвалтував його. 1999-го Банана визнали винним. Засудили до 10 років позбавлення волі – рік у в'язниці та 9 умовно.

2001-го він вийшов на волю. Згодом помер від раку. Його родичам відмовили у офіційному похороні.

Зараз ви читаєте новину «Вісім жінок звинуватили колишнього президента у зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути