пʼятниця, 15 січня 2010 17:12

У школі вивчили про синуси й косинуси, але різниці між вірусами і бактеріями не розуміють

11 січня голова департаменту охорони здоров"я Ради Європи Вольфґанґ Водарґ заявив, що Всесвітня організація охорони здоров"я оголосила пандемію свинячого грипу під впливом виробників ліків. Вони отримували надприбутки, доки уряди витрачали бюджети своїх держав на непотрібну вакцинацію від хвороби. Торік у листопаді Кабінет Міністрів України виділив додаткові півмільярда гривень на боротьбу з епідемією.


Подивіться на перелік ліків, які Міністерство охорони здоров"я через грип зобов"язало мати кожну аптеку. Чому там 80 відсотків препаратів не мають жодного стосунку до вірусу? Народу згодовують непотріб, якого він вимагає через незнання.

На жаль, із людьми можна робити, що завгодно. У школі вони вивчили про синуси й косинуси, але різниці між вірусами і бактеріями не розуміють.

Соплі не лікуються антибіотиками, однак лікарі виписують їх. Це бізнес. В Україні величезне фармацевтичне лобі. В одному лише Києві кілька заводів.



Євген Комаровський, 49 років, лікар із Харкова, автор книжок про дитяче та родинне здоров"я. У розпал істерії навколо свинячого грипу доводив, що вірус H1N1 не страшніший за сезонний.

Зараз ви читаєте новину «У школі вивчили про синуси й косинуси, але різниці між вірусами і бактеріями не розуміють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути