середа, 19 червня 2019 13:30

"Суспільство хотіло "крові" – кадрових рішень"

6 червня новим керівником поліції в зоні операції Об'єднаних сил представили генерала Дмитра Ценова. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. Насправді керує поліцією в ООС Костянтин Бушуєв, а Ценов – член оперативної групи, сказали в Нацполіції наступного дня. Дмитро Ценов очолював поліцію Київщини. 3 червня подав рапорт про відставку з посади через загибель 5-річного Кирила Тлявова, пораненого поліцейськими у Переяславі-Хмельницькому. Просив відправити на Донбас

  Роман СІНІЦИН, 33 роки, волонтер
Роман СІНІЦИН, 33 роки, волонтер

Суспільство ХОТІЛО "КРОВІ" – кадрових рішень. Щонайменше – звільнення керівників обласного й районного відділів. Якщо не міністра Авакова. Та за тотальної кругової поруки ГЕНЕРАЛИ НЕ ПРОПАДАЮТЬ. У закритій кастовій системі своїх не здають. Керівника поліції Київщини замість звільнення відсторонили. А через кілька днів призначили на нову посаду. Рівноцінну або й вищу за внутрішньою ієрархією. Звичайна схема при "факапах".

ПІД ШУМОК провели ротацію. На місце керівника поліції в зоні операції Об'єднаних сил Ценов давно мітив, за чутками. Йдеться про контроль над двома областями й більші тіньові доходи. Якщо ввести прізвище Ценов у Google – побачимо низку земельних скандалів.

Відправляти силовиків ЗА ПРОВИНУ НА ДОНБАС – гидко. Це не відстійник. На передову повинні їхати достойні. До того ж підрозділи Національної поліції не служать на "нулі" вже роки чотири. Критичної небезпеки життю і здоров'ю немає. Ценов сидітиме в Маріуполі чи Краматорську. А за це отримає учасника бойових дій, МЕДАЛЬ І ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ. якщо ще не має.

Напруга спала – через тиждень суспільство забуде

Зараз ви читаєте новину «"Суспільство хотіло "крові" – кадрових рішень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути