четвер, 18 лютого 2021 10:04

"Суспільною думкою давно маніпулюють, формують побоювання перед зброєю"

75 відсотків громадян України виступають проти легалізації зброї, за опитуванням групи "Рейтинг". Його результати оприлюднили на початку лютого. При цьому 65 процентів вважають себе достатньо відповідальними, щоб після навчання та іспитів мати у власності короткоствольну зброю для самозахисту, кажуть соціологи компанії Info Sapiens

  Руслан РОХОВ, 34 роки, політичний аналітик
Руслан РОХОВ, 34 роки, політичний аналітик

Суспільною думкою давно МАНІПУЛЮЮТЬ, формують побоювання перед зброєю. Людина і хотіла би її мати, але розуміє, що НЕГІДНИКИ – теж. Треба пояснювати, що у злочинців вже є зброя і завжди буде. А в доброчесних людей – немає, вони не можуть себе захистити. Україна лишається єдиною в Європі без такого закону.

Рівень довіри до поліції – один із найнижчих. Люди розуміють,

що допомоги від правоохоронців не отримають. Та лобісти роками пропагують антизбройні тези – захищають завчену безпорадність, що суспільство не здатне про себе дбати. Хоча ПІСТОЛЕТ – ЛИШЕ ІНСТРУМЕНТ. Автівки теж іноді переїжджають людей. Нам їх заборонити?

Уявіть, що 2014-го громадяни мали законну зброю, право захищати конституційний лад і територіальну цілісність. По радіо звертається президент: "Шановні громадяни, нашу країну намагаються захопити.

ВИ МАЄТЕ ПРАВО і зброю. Даю добро на застосування її для оборони країни". У першу ж ніч у Криму постріляли би всіх "зелених чоловічків"

Зараз ви читаєте новину «"Суспільною думкою давно маніпулюють, формують побоювання перед зброєю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути