вівторок, 18 грудня 2012 19:44

Суркіс запропонував Королевській стати масажисткою - топ 5 телефонних розіграшів

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

1 – Андрюха, коли я почув, що ти їй 10 мільйонів дав – ну це взагалі х...ня пов­на. Це вона повинна була тобі заплатити за те, що пішов до неї у список, – каже народний депутат України Олег Ляшко, гадаючи, що розмовляє з футболістом і учасником блоку Наталії Королевської "Україна – вперед!" Андрієм Шевченком. Насправді його розіграв російський пранкер, з англійської – насмішник, Vovan222.

В іншому аудіозаписі Vovan222 телефонує Королевській. Представляється президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом. Цікавиться долею Шевченка, який вклав гроші в "Україна – вперед!" і "залишився з голим задом" та в депресії.

– Я йому кажу: давай, я тобі таб­леточки дам, антидепресанти називаються. Вип'єш – і не так погано буде, – засміялася у відповідь Королевська.

Наприкінці псевдо-Суркіс запропонував їй роботу масажисткою в "Динамо". Співрозмовниця пообіцяла подумати.

Ні Королевська, ні Ляшко не зрозуміли, що їх розігрують.

2 4 грудня двоє австралійських радіоведучих розіграли медсестру з госпіталю короля Едварда VII у Лондоні Жасінту Салдану, 46 років. Назвалися королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ та принцом Чарльзом. Розпитували про стан дружини принца Вільяма – Кейт Міддл­тон. Та недавно завагітніла й потрапила до лікарні через токсикоз. Жасінта повірила голосам у слухавці й перем­кнула журналістів на палату вагітної герцогині. Далі інша медсестра, що доглядала Кейт, майже 2 хв детально розповідала псевдо-королеві й нібито принцу про стан здоров'я пацієнтки.

Через цей розіграш того ж дня спалахнув скандал. А за три дні Жасінта, мати двох дітей-підлітків, скоїла самогубство. Колеги кажуть, жінка впала в депресію через те, що дала себе обманути.

Радіоведуча Мел Ґрейґ та її напарник Майкл Крістіан зі сльозами на очах перепросили слухачів за розіграш. Їх обох відсторонили від роботи.

3 – Я такий зайнятий розчісуванням волосся від суперклею, що не можу приїхати, – сказав у телефонній розмові з генсеком ООН Пан Гі Муном журналіст, який назвався канадським ­прем'єр-­міністром Стівеном Гарпером. Розмова відбулася у вересні 2012-го.

– Перепрошую, чи я розмовляю саме з прем'єр-міністром Гарпером? – перепитав генсек.

Замість відповіді журналісти попросили, щоб Пан Гі Мун посприяв створенню хокейної команди Квебека.

– Він швидко зрозумів, що його розігрують. Сприйняв сказане за жарт, – прокоментував прес-секретар генсека.

4 – Моя дружина Карла трохи приревнувала, коли сказав їй, що говоритиму з вами, – повідомив кандидатці у віце-президенти США Сарі Пейлін співрозмовник, який назвався французьким президентом Ніколя Саркозі, у прямому радіоефірі 2008 року. Насправді це був канадський ведучий Марк-Антуан Одетт.

Пейлін обговорила з псевдо-Саркозі політику, президентську дружину Карлу Бруні та порно­графічну стрічку, в якій знялася схожа на Пейлін акторка.

– Ми любимо вас і дякуємо, що знайшли кілька хвилин для розмови зі мною, – сказала американка.

– Я вас бачу президентом у майбутньому, – промовив "Саркозі".

Після ще кількох фраз Одетт зізнався Пейлін про розіграш. Та запитала назву радіостанції й віддала слухавку помічникові, який завершив розмову.

5 – Фіделе, доброго ­ранку! Ти мене чуєш? Привіт! – почув кубинський лідер Фідель Кастро у слухавці у червні 2004 року. Голос назвався президентом Венесуели Уґо Чавесом. Переважно розмову вів нібито його помічник. Просив Фіделя допомогти знайти валізу із секретними документами, загубленими Чавесом під час поїздки в Аргентину. "Поміч­ником" був Джо Ферреро, ведучий радіостанції El Zol з Маямі, США. Щоб удавати Чавеса, змонтували фрагменти записів його виступів.

– Отже, тобі подобається те лайно, що ти чиниш на острові, вбивце? – запитав Ферреро.

Одразу представився і оголосив, що Кастро слухає все Маямі. З іншого боку пролунала нецензурна лайка, зв'язок перервався. Радіостанцію оштрафували на $4 тис.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс запропонував Королевській стати масажисткою - топ 5 телефонних розіграшів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути