середа, 31 липня 2019 11:41

Росія робить крок до поглиблення конфлікту.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна спростить надання громадянства людям, які потерпають від порушення прав і свобод у своїх країнах. Так відреагував на указ Володимира Путіна про роздавання паспортів РФ усім жителям Донецької та Луганської областей. У квітні російський президент підписав указ про спрощене громадянство для жителів окупованих територій Донбасу. 17 липня розширив його РОСІЯ робить крок до поглиблення конфлікту. Україні важливо не поступатися в судах, втримати результати Нафтогазу проти Газпрому. Для Кремля це БОЛЯЧЕ.

  Віталій ДЕЙНЕГА, 35 років,  засновник волонтерської організації ”Повернись живим”
Віталій ДЕЙНЕГА, 35 років, засновник волонтерської організації ”Повернись живим”

Москва боїться, що ми й далі будемо непоступливі щодо Донбасу і Криму. Що ЗАШМОРГ міжнародних санкцій навколо неї затягуватиметься. Маємо зробити ривок в антикорупційних реформах. Тоді збережеться підтримка західних країн.

І Росія платитиме високу ціну.

Потрібно поновити інформаційне мовлення України на окуповані території. Російською, ЗРОЗУМІЛОЮ для них МОВОЮ. Показати, чому в Україні жити краще. Що КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ СМАЧНІША за щі. Дешевша й корисніша.

Черга по російські паспорти в окупованих районах буде на місяці вперед. Бо це дає можливість працювати в Москві, Ростові. Таких треба позбавляти українського громадянства. Якщо людина БЕРЕ РОСІЙСЬКИЙ паспорт і переїжджає до РФ, нас це влаштовує. Вона не кликатиме триколор на Донбас. Хочу, щоб усі, хто голосував за Медведчука, взяли російські паспорти і дружно поїхали в РФ. Туди, де збуваються їхні мрії – рубль, російська мова, Путін. Хай би лишили нас. Ми тут РОЗБЕРЕМОСЯ

Зараз ви читаєте новину «Росія робить крок до поглиблення конфлікту.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути