четвер, 31 травня 2018 09:16

Основою кадрової політики в нас є кумівство і земляцтво

Президент Петро Порошенко присвоїв звання заслуженого діяча науки й техніки Аллі Зернецькій, рідній сестрі своєї дружини Марини. Вона – декан факультету Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова.

Зернецька спеціалізується на вивченні російської мови, за словами журналістки Тетяни Висоцької

  Ігор ЛОСЄВ, 63 роки, філософ
Ігор ЛОСЄВ, 63 роки, філософ

Це може бути суто шкурний підхід – нагородити родичку. Ми – як африканська країна: якщо представник племені стає президентом, то на всіх посадах мають бути його одноплемінники. Ще й з орденами на всю грудь.

Основою кадрової політики В нас є КУМІВСТВО і ЗЕМЛЯЦТВО. На справжні можливості людини дивляться рідко. Хоча навіть у Радянському Союзі родичів нагороджували через десяті руки. Партія боролася проти "сємєйствєнності".

Але це не найбільший гріх Порошенка. Порівняно з офшорами, сумнівними альянсами з олігархами, людьми Януковича це дрібничка. Однак країні потрібне оновлення. На найвищі щаблі влади мають прийти люди з іншими цінностями, а не бажанням насамперед збагатитися. Ці люди по-іншому ставитимуться до кумівства. Тоді й можна буде позбутися такого рудименту совка, як ЗАСЛУЖЕНІ ДІЯЧІ і НАРОДНІ АРТИСТИ. Поки що ж патріоти, які воювали на Донбасі, нагороджені званням Героя України так само, як і лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко

Зараз ви читаєте новину «Основою кадрової політики в нас є кумівство і земляцтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути