Ексклюзиви
середа, 16 травня 2012 18:00

"Настане час, коли природа переможе людину", - Дмитро ДОБРИЙ-ВЕЧІР

  Дмитро ДОБРИЙ-ВЕЧІР, 50 років, музикант. Народився 16 лютого 1962 року в Києві. Вчився на друкаря в столичному поліграфічному училищі. Рік працював у видавництві "Молодь". Мав кафе в Києві.
1989-го заснував рок-гурт "Баніта байда", який одним із перших почав грати готичний рок у поєднанні з українським мелосом. 1991 року створив групу "Вій", якою керує досі.
Одружений, має доньку. Не любить відзначати день народження, Новий рік і 8 Березня.
Дмитро ДОБРИЙ-ВЕЧІР, 50 років, музикант. Народився 16 лютого 1962 року в Києві. Вчився на друкаря в столичному поліграфічному училищі. Рік працював у видавництві "Молодь". Мав кафе в Києві. 1989-го заснував рок-гурт "Баніта байда", який одним із перших почав грати готичний рок у поєднанні з українським мелосом. 1991 року створив групу "Вій", якою керує досі. Одружений, має доньку. Не любить відзначати день народження, Новий рік і 8 Березня.

Добрий-Вечір - моє справжнє прізвище.

Не вбивати живих істот - принципово для мене. Хіба що випадково доведеться наступити на якогось жука чи вбити тварину заради захисту близьких. З людьми - так само. Заради захисту вбити людину, мабуть, не так уже й важко.

Учився в київській радянській школі. Слухав різну музику, носив джинси і був патлатий. Відчуття свободи не було, але хотілося.

Змалку був російськомовний.

Мене забрали в армію 13 числа, я їхав у 13-й команді, служив на 13-й заставі, і 13-го числа мене відправили додому.

Дуже пишався, що Україна стала незалежною. Мені було 29 років. У Києві тоді мало людей розмовляли українською. Коли я говорив, мене запитували: "Дима, ты шо?"

Дочка навчалася в українській школі, розмовляла вдома українською. Пішла в інститут - перейшла на російську. Каже: "Ваша українська мова нікому не потрібна".

Коли батько помер, одна жінка запропонувала з ним поспілкуватися. Навчила виходити на контакт. Ми з батьком розмовляли не більше місяця. Потім душа повинна йти далі.

З потойбічним світом не маю справ уже багато років. Це небезпечно й не потрібно нормальній людині. Під час такого спілкування втрачаєш багато енергії і вона не завжди поновлюється. Це спустошує фізично й душевно.

Живемо, щоб душа розвивалася. Для цього треба любити - собак, батьківщину, жінок, своїх та чужих дітей

Смерті не боюся - після того, як дізнався, що ми не помираємо.

Живемо, щоб душа розвивалася. Для цього треба любити - собак, батьківщину, жінок, своїх та чужих дітей.

Років до 10 боявся темряви. Зараз боюся хвороб, бо коли людина фізично хвора - стає тягарем для близьких.

Творчість для розваги - це не творчість. Це розвага. Те, що ти робиш, має вселяти любов.

Уже кілька років розумію, що своїми піснями недостатньо роблю для України та українців. Маю ще діяти. Став членом Конгресу українських націоналістів.

Крім білого і чорного, є ще й сіре. Іноді своїми діями можна зашкодили іншій людині. Тому треба думати. Для цього й існує сірий колір - щоб думати.

Ідеальна жінка має говорити тільки тоді, коли треба.

У мене в голові спочатку мелодія. А вірші пізніше. Тексти виходять не так легко, як музика.

Кілька років майже нічого не читав.

Дуже переживав, що коли Янукович прийде до влади, почнеться "жопа". Вона почалася. Але не в гуманітарній сфері. Табачник намагався нашкодити. Але не виходить у людини.

Ти можеш розмовляти будь-якою мовою, можеш мати будь-який колір шкіри. Пофіг - єврей ти чи вірменин. Головне, щоб любив Україну.

Є люди, яких бачиш щодня протягом багатьох років і знаєш, що не можеш їм вірити. А є люди, яких зустрічаєш раз на півроку - і довіряєш.

У соціальних мережах не сиджу. Займаюся онанізмом в іншій сфері.

Настане час, коли природа переможе людину.

Зараз ви читаєте новину «"Настане час, коли природа переможе людину", - Дмитро ДОБРИЙ-ВЕЧІР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути