середа, 17 квітня 2013 15:50

Народ намацав у "Межигір'ї" ерогенну зону Януковича

  Андрій БОГДАНОВИЧ, 28 років, заступник голови партії ”Демократичний альянс”
Андрій БОГДАНОВИЧ, 28 років, заступник голови партії ”Демократичний альянс”

Співак Едуард Приступа – сценічне ім'я НеДіля – днями запросив до України свого друга, музиканта з Великої Британії Коліна Едвіна. Хотіли зняти спільне відео на Київському морі. Однак компанію розігнали силовики, бо митці перебували біля президентської резиденції "Межигір'я".

Також голова партії "Демократичний альянс" Василь Гацько за організацію "походу на "Межигір'я" отримав п'ять діб арешту. На інших 15 учасників акції склали протоколи, вони отримали попередження або штрафи

Схоже, НАРОД НАМАЦАВ у "Межигір'ї" ерогенну зону Януковича. Які підстави боятися за державну безпеку, якщо люди збираються на такій відстані від резиденції? А у випадках, коли підходять близько, то це завжди мирні збори. Інакше, як дитячими страхами Януковича, пояснити це не можу.

Як президент він мав би звикнути, що його особа і все, що з нею пов'язано, викликає підвищену увагу. Більше того, торік і цьогоріч було оголошено тендер, відповідно до якого за адресою вулиця Івана Франка, 19, де розташоване "Межигір'я", є офіційний офіс президента України. На утримання якого український народ витрачає мільйони. Тому в нас є всі формальні підстави приходити туди, як на Банкову – бо це також АДМІНІСТРАТИВНА БУДІВЛЯ. Те, що цього не дозволяють, є прямим порушенням закону.

Лідер нашої партії двічі побував біля воріт "Межигір'я" і його заарештували. У понеділок ми провели там ще одну акцію. Зібрались багато громадських активістів, журналістів, народні депутати. Цього разу "беркутівці" поводились адекватніше, нікого не затримували й протоколів не складали. Мабуть, зрозуміли, що ПРАВДА – НЕ НА ЇХНЬОМУ БОЦІ.

Зараз ви читаєте новину «Народ намацав у "Межигір'ї" ерогенну зону Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути