середа, 11 червня 2014 12:13

Грають у злого й доброго поліцейського

  Володимир ПРИТУЛА, 49 років, журналіст
Володимир ПРИТУЛА, 49 років, журналіст

Самопризначена влада Криму заборонила народному депутату України Мустафі Джемілєву в'їзд на півострів на п'ять років. Про це йому особисто повідомили кримські прикордонники, посилаючись на відповідний акт. Згодом Федеральна міграційна служба РФ назвала документ про заборону в'їзду лідера кримських татар на півострів "простим папірцем"

Заборона в'їзду в Крим Мустафі Джемілєву - це ЗАЛЯКУВАННЯ. Витівка місцевої самооборони за наказом російських спецслужб. Ніби Москва тут ні до чого. ГРАЮТЬ У ЗЛОГО Й ДОБРОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО.

У Джемілєва - величезний авторитет серед кримських татар. Більше того, на нього дивляться, як на людину, що уособлює прагнення значної кількості кримчан залишатися українцями. ІНШОЇ ОСОБИСТОСТІ ТАКОГО МАСШТАБУ НА ПІВОСТРОВІ НЕМАЄ.

Аксьоновці й Москва бояться, що він "мутитиме воду". Не виключено, хочуть посилити бізнес-крило Меджлісу, яке згодне співпрацювати з окупантами. Інша частина Меджлісу, яка проти цього, поки що перебуває в меншості. Але й для тих, і для інших Джемілєв є беззаперечним авторитетом.

З одного боку, ця ситуація - дуже погана. Вона позбавляє кримчан можливості особисто спілкуватися з Джемілєвим. Але з другого - здатна підняти кримських татар на його захист.

Зараз ви читаєте новину «Грають у злого й доброго поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути