середа, 18 квітня 2012 18:56

Донецькі уявляють собі прекрасне як щось середнє між провінційним райкомом партії та купєчеським ларьком

 

На столичній Володимирській гірці знесли альтанку ХІХ століття. За кілька днів перед тим будівельна компанія найбагатшого українця, нардепа-"регіонала" Ріната Ахметова зруйнувала три будинки на Андріївському узвозі

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ, 47 років, публіцист

- У Києві головна ПРОБЛЕМА НЕ ТЕ, ЩО РУЙНУЮТЬ, бо тут не так багато цінного залишилось. ПРОБЛЕМА, ЩО БУДУЮТЬ НА МІСЦІ ЗРУЙНОВАНОГО. Донецькі, як колись і дніпропетровські, володарі Києва мають смаки, сформовані в 1980-х. Вони уявляють собі прекрасне як щось середнє між провінційним райкомом партії та купєчеським ларьком. І скрізь намагаються оце огидне діло втулити.

Не думаю, що влада це робить навмисно. Просто наші єнакіївські брати - дикуваті хлопці. Їм здається красивим те, що нам здається потворним. Усе, за що вони беруться, виходить тільки на гірше. Думали піднятися на футболі - то після останнього донецького суддівства всі футболісти й фани виливають на владу свою жовч. Якщо "ПОМАРАНЧЕВІ" КРАЛИ НА РЕФІНАНСУВАННІ БАНКІВ, то ДОНЕЦЬКІ КРАДУТЬ НА БУДІВНИЦТВІ.

Предки наших теперішніх керівників - половці - були непогані хлопці. У багатьох київських князів були матері-половчанки. Але, в цілому, ми їх не любили. Навіть попри все те добре, що вони робили. Так само і з "донецькими". Є відраза до всього, що вони роблять.

Корінні кияни витворяють теж щось жахливе. У який потворний колір пофарбували Володимирський собор! У яких мексиканських, отруйних кольорах будинок Морозова! Що зробила "академічна громадськість" із бібліотечним корпусом університету! А як Київ спотворили рекламою й огидними вивісками! На місто неможливо дивитися. Але всі дивляться й продовжують робити Київ ще потворнішим. Лише "ДОНЕЦЬКИМ" ЦЬОГО НЕ ПРОБАЧАТЬ. У НИХ ТАКА КАРМА.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі уявляють собі прекрасне як щось середнє між провінційним райкомом партії та купєчеським ларьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути