Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 14:23

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Сховав би від туристів наш хімзавод. І всі зруйновані підприємства. Також дуже мало в нас урн для сміття - кидають усе куди попало. Особливо брудно біля інститутських гуртожитків.

Вадим ДОЛЯ, 30 років, Вінниця

Цікаво, до якої категорії людей зараховує себе Кузьма - до тих, хто здатен постояти за честь України? Ми пам'ятаємо, на яких майданах він заробляв гроші, але давно пробачили. А от Кузьму, здається, ще й досі совість мучить. Намагається проголосити, що колабораціоністів, таких як він, було дуже багато. Кузьма, попустися! Ми тебе й такого любимо!

Вікторія, Київ

Ну хіба це мужик, якого жінка товче як грушу? Сусідка-кума свого чоловіка вбиває словами, обзиває козлом. Плаче, що грошей нема. Він голову опустить і ходить. А потім у неї раз - і кухня "на заказ", і дублянка, і пуховик, і шубка.

Руслан ЗАВАЛЬНЮК, Лісова Лисіївка Калинівського району на Вінниччині

Сусідка постійно лупить чоловіка, коли той приходить п'яний із роботи. Наступного дня ходить із синцями, хапається за ребра. Вже кілька разів казав, що розлучиться з нею, а потім плаче, що сам винен.

Ігор, 24 роки, Ужгород

Наша мати мучила і батька, і нас. Постійно била, обзивала. Якщо сестричка вкакувалася, не переодягала її і не дозволяла мені це робити. Вона заїкається через це. Та і я маю проблеми в подружньому житті. Як тільки з'явилася можливість, забрав батька і молодшу сестру до себе. Так і не зміг примусити себе піти на її похорон.

Віктор, 32 роки

Знаю сім'ю, де обоє лупляться. Сварку починає, звичайно, жінка. За будь-яку дрібницю. Далі махає кулаками. Чоловік не витримує - дає здачу. Ну, і починається. До синяків та крові деколи доходить. Потім лежать і одне одного зеленкою замащують. Цілуються, "рани зализують". Після бійки - ідеальна сім'я.

Наталя, 25 років, Львів

Читав, що Олега Коршунова після прес-конференції, де він розповів свою версію причин авіакатастрофи під Смоленськом, не пускають на авіаційний завод у Києві. Каже, на підприємство подзвонили з Москви і дали таке розпорядження.

Юрій, 28 років, Київ

На місці польських пілотів всі розгубилися б. Страшно уявити, що відчуває людина, яка розуміє, що їй залишилося кілька секунд до смерті. У паніці не завжди й автомобілем скеруєш. Починаєш чути все ніби через воду, і жах повністю паралізує.

Людмила ДЕМ'ЯН, 42 роки, Київ

Досі не можу забути медогляду в гінеколога на першому курсі інституту. Лікарка питала, чи живемо статевим життям. Коли чула "ні", переходила на крик: "Всі ви тут невинні, а потім лікуй вас від СНІДу, раку і безпліддя!" Думала, дівчата спеціально брешуть, щоб їх не оглядали.

Оксана, 27 років, Київ

Люди користуються памперсами, бо це зручно. Але ніхто не думає, як це може зашкодити. Через памперси у місячної доньки розвинувся грибок з ускладненнями. Лежала з нею у шкірно-венерологічному. Дитячий гінеколог казала, що мій випадок - далеко не перший.

Олена КРАВЕЦЬ, 27 років, Ужгород

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути