вівторок, 27 серпня 2013 19:03

Це – не парламент, а театр абсурду, де НАЙБІДНІШІ АКТОРИ - МІЛЬЙОНЕРИ

  Василь КОВАЛЬЧУК, 
55 років, правозахисник, Полтава
Василь КОВАЛЬЧУК, 55 років, правозахисник, Полтава

Найбагатший конгресмен США Даррелл Ісса вп'ятеро бідніший від найбагатшого депутата Верховної Ради ­України. Статок американця ­оціню­ють у 355 мільйонів ­доларів. Тоді як Петро Порошенко нажив 1,6 мільярда ­доларів. Його перевершить ­ново­обра­ний нардеп від Севастополя Вадим Новинський із капіталом близько 1,9 міль­ярда доларів. Він складатиме присягу у вересні

Американцям не треба захищати свій бізнес. Бо там є закони. А в нас до парламенту йдуть лобіювати приватні інтереси.

Щоб бізнесмени і злочинці перестали лізти у Верховну Раду, потрібно з депутатів зняти недоторканність. Чим вони від нас відрізняються? Рівнем моральності? Та де! Освіченості? Тим більше! Я щодня з ними спілкуюся. І не бачу там ні моралі, ні знань – лише НАХАБСТВО  і ГРОШІ. Виконують замовлення олігархів і захищають власні капітали.

Зустрічався нещодавно зі "свободівцем" із Полтавщини. Менше року,  як депутат, а змінився абсолютно! І постава, і тон, і навіть крок – інакші. Бо став частиною касти недоторканних. Їм і зараз законом заборонено вести бізнес. Але чхати вони хотіли на закон. Той же Порошенко. Ми захищаємо його roshen від росіян, а водночас – погоджуємось, що він не займається бізнесом. Це такий "закон" у нас. Недарма й у прислів'ї він як дишло – куди повернув, туди й вийшло.

Закон вимагає від народного обранця п'ять років проживати в Україні і мати українське громадянство. Новинський лише торік отримав наш паспорт. Був громадянином Росії і зараз, напевне, є ним. А наша славна ОПОЗИЦІЯ НАВІТЬ ДО СУДУ НЕ ПОДАЛА.

Це – не парламент, а театр абсурду, де НАЙБІДНІШІ АКТОРИ - МІЛЬЙОНЕРИ

Зараз ви читаєте новину «Це – не парламент, а театр абсурду, де НАЙБІДНІШІ АКТОРИ - МІЛЬЙОНЕРИ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути