четвер, 23 грудня 2010 13:44

Якщо п'ятеро хохлів розмовляють українською і до них приєднується один москаль, усі переходять на російську

 

16 грудня російський прем'єр-міністр Володимир Путін заявив, що Росія перемогла б у Великій Вітчизняній війні, навіть якби України не було в складі СРСР. Сказав це під час прямої лінії з громадянами, яку транслювали по національному телебаченню РФ. У Міністерстві закордонних справ України не вважають за потрібне реагувати на державному рівні на такі висловлювання

Василь ШКЛЯР, 59 років, письменник

- У вустах Путіна ця фраза звучить цілком природно. Він - російський націоналіст. І для своєї держави - нормальний прем'єр. Дав би Бог нам такого.

Росіянам байдуже, як відреагують українці. Зверхні до нас, бо ставлять свої інтереси понад усе. А нинішня українська влада потурає їм у цьому. Як у тому жарті: якщо п'ятеро хохлів розмовляють українською і до них приєднується один москаль, усі переходять на російську.

Поведінка росіян може змінитися за однієї умови: якщо їхня держава як імперія розпадеться. Тільки тоді, опинившись у своїх етнічних кордонах, вони, можливо, схаменуться й нарешті позбудуться нинішніх амбіцій та комплексів.

Зараз ви читаєте новину «Якщо п'ятеро хохлів розмовляють українською і до них приєднується один москаль, усі переходять на російську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути