четвер, 19 травня 2011 14:21

150 РОКІВ ТОМУ СИМВОЛАМИ КРУТИЗНИ БУЛИ ТЕАТРИ КРІПАКІВ, ЗМАГАННЯ ГОНЧИХ ПСІВ, ДОМАШНІ ХУДОЖНИКИ

 

14 травня донецький футбольний клуб "Шахтар", який належить народному депутату від Партії регіонів мільярдеру Рінату Ахметову, відзначив 75-річчя. У святкуванні на стадіоні "Донбас-Арена" взяли участь президент України Віктор Янукович, голлівудська актриса Міла Йовович, американська співачка Ріанна. Остання за свій виступ отримала півмільйона доларів. Було влаштоване світлове шоу. Загальний бюджет святкування організатори назвати відмовилися

Дмитро КАПРАНОВ, 43 роки, видавець

Ахметов не політик - він феодал. Відповідно й життя в нього не політичне, а феодальне. А що може покращити репутацію феодала? Турніри, які він проводить. 150 РОКІВ ТОМУ СИМВОЛАМИ КРУТИЗНИ БУЛИ ТЕАТРИ КРІПАКІВ, ЗМАГАННЯ ГОНЧИХ ПСІВ, ДОМАШНІ ХУДОЖНИКИ - пан вихвалявся ними, так запам'ятовували його ім'я. ТЕПЕР МОЖНА НАГНАТИ ФУТБОЛІСТІВ - І БУДЕ ТОЙ САМИЙ ЕФЕКТ.

Функцію вотчини справно виконує Донбас. Там люблять такі святкування - салюти, ювілеї, "наші - найкращі". І не помічають, що В "ШАХТАРІ" НЕ ГРАЄ ЖОДНОГО ДОНЕЧЧАНИНА, більшість футболістів нагадують шахтарів хіба кольором шкіри і до шахт клуб давно жодного стосунку не має. Не замислюються, звідки ця помпа, феєрверки й усмішка застебнутого на всі ґудзики барина-Ахметова. НЕ ХОЧУТЬ ЗАЗИРНУТИ СОБІ В ГАМАНЕЦЬ І СПИТАТИ: А ЧИ НЕ ЗВІДТИ ВСЕ ЦЕ ВЄЛІКОЛЄПІЄ?

А в Європі це добре розуміють. Там на цю владу дивляться саме як на диких феодалів, oj прибігли нізвідки, й ці святкування їх не проймають. Тому і Януковича зараз трусить то туди, то сюди: він ніяк не може співставити ні в голові, ні в адміністрації два протилежні погляди на ці речі. МОРАЛЬНО - ВІН З АХМЕТОВИМ, ЙОМУ ПОДОБАЮТЬСЯ ТАКІ СВЯТА. А ВОДНОЧАС ЯНУКОВИЧ БАЧИТЬ: ЩОСЬ НЕГАРАЗД, "зверху" озираються. Причому з Москви й Брюсселя озираються по-різному. Тому він ніяк не може ані закрутити гайки, ані відкрутити. Мотається в цій ополонці туди-сюди, залежно від течії. І наша задача - забезпечити таку течію, щоб його прибивало до нормального берега.

Зараз ви читаєте новину «150 РОКІВ ТОМУ СИМВОЛАМИ КРУТИЗНИ БУЛИ ТЕАТРИ КРІПАКІВ, ЗМАГАННЯ ГОНЧИХ ПСІВ, ДОМАШНІ ХУДОЖНИКИ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути