пʼятниця, 04 вересня 2015 10:19

В Черкасах мати втекла з маршрутки, залишивши малолітню дитину

Автор: Любов КАРНАРУК
 

Учора в Черкасах в одній із маршруток мати залишила 4-річну дочку. Втекла від пасажирів, крикнувши, що дитина не її, щоб відвезли в притулок. Кондуктор з водієм викликали міліцію.

"Ми через кілька годин дізналися, хто мати й де живе. Затримали, але в жінки є довідка про те, що вона психічно-хвора. Тому її відпустили додому.

Дитина поки що перебуватиме в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації. Буде розглядатися питання про позбавлення матері батьківських прав. У неї є ще старша дочка, вона залишається з матір'ю", - розповів Gazeta.ua прес-секретар начальника управління УМВС у Черкаській області Дмитро Грищенко.

Матір'ю виявилася 38-річна Наталія Тишкевич. Жінка має ще 15-річну дочку. Вона є матір'ю-одиначкою. Діти від різних батьків.

За словами сусідів, Наталія неодноразово лікувалася в обласній психіатричній лікарні. У вихованні дітей допомагають її батьки, з якими вона живе у квартирі. 

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах мати втекла з маршрутки, залишивши малолітню дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути