середа, 23 серпня 2017 12:41

Син Героя України очолив патрульну поліцію Одеси

Син Героя України очолив патрульну поліцію Одеси
Патрульну поліцію Одеси очолив Юрій Рибак, син закатованого терористами Героя України Володимира Рибака.Фото – Патрульна поліція Одеси

Патрульну поліцію Одеси очолив Юрій Рибак, який раніше обіймав посаду заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення патрульної поліції Києва.

Юрій Рибак - син закатованого терористами Героя України Володимира Рибака. Про це повідомили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівську поліцію очолили "східняки"

На представлені колективу 22 серпня новий очільник наголосив, що пріоритетними напрямами роботи вважає підвищення рівня безпеки громадян, посилення протидії вуличній злочинності, покращення організації діяльності патрульної поліції та розширення ефективної взаємодії з громадою.

Володимира Рибака, депутата Горлівської міськради, бойовики викрали і жорстоко вбили 3 роки тому, 17 квітня. Його знайшли у річці з численними травмами через 5 днів. Володимира вбили за спробу зняти прапор ДНР із приміщення Горлівської міської ради. Чоловіка схопили четверо невідомих у балаклавах і вивезли до Слов'янська. Там на території колишньої будівлі СБУ його жорстоко катували. Непритомного чоловіка кинули у річку Казенний Торець. На нього одягнули рюкзак із цеглою і піском. Разом з тілом Володимира знайшли тіло Юрія Поправки, 18-річного студента КПІ.

Зараз ви читаєте новину «Син Героя України очолив патрульну поліцію Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути