вівторок, 10 листопада 2020 02:28

Яскрава кухня: як вразити акцентом у дизайні
17

Фото: idei-dekoru.com

У сучасній кухні естетичні та функціональні параметри повинні гармонійно поєднуватися. Це створить атмосферу не тільки розкоші, а й комфорту.

З моди вийшли монотонні бліді фасади кухонь. Краще такими зробити стіни та підлогу. А меблі виділити яскравими тонами.

Особливо популярний дизайн кухонь темних кольорів, узятих у природи - матового чорного і графіту до сапфірового, сірого, шавлієвого або коричнево-м'ятного. Також трендові бордовий, теракотовий, червоний

Великим хітом є шанс залишитися на кілька сезонів, є кухонні меблі в металевих відтінках золота, міді та латуні, а також нержавіюча сталь і іржаві металеві листи.

Кухонні фасади 2020 року мають відрізнятися елегантною простотою. Двері фасаду з обробкою або фрезами в стилі класика або рустика будуть не в моді. Також прийшов час попрощатися з кухнею з високим блиском. Домінують сатин, матовий, з текстурою або металевим блиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухонні хитрощі: як збільшити місце для зберігання дрібниць

Правило "чим менше, тим краще" поширюється і на кухонні ручки. На кухні вони не будуть присутні взагалі або стануть мати мінімалістський і ненав'язливий вигляд. Системи відкривання кухонної шафи без ручок, а за допомогою натискання в потрібному місці, як і раніше популярні. Однак виробники все частіше звертають увагу на поздовжні або круглі вирізи на передній поверхні.

Якщо в дизайні є ручки, вони скромні і маленькі, а по стилю і кольору відповідають меблям.

Кухня в бежевих тонах вважається безпрограшним варіантом в світі дизайну. Вона цінується за практичність і унікальну здатність вносити в загальну стилістику інтер'єру відчуття тепла і спокою. Однак у будь-якого дизайнерського рішення є свої особливості.

Бежева палітра налічує безліч відтінків, завдяки чому з легкістю вписується в різні стильові напрями, будь то класика, прованс або хай-тек.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава кухня: як вразити акцентом у дизайні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути