понеділок, 02 листопада 2020 10:10

Кухня в бежевих тонах виглядає дорого: 15 вдалих варіантів
15

Фото: remontbp.com

Кухня в бежевих тонах вважається безпрограшним варіантом в світі дизайну. Вона цінується за практичність і унікальну здатність вносити в загальну стилістику інтер'єру відчуття тепла і спокою. Однак у будь-якого дизайнерського рішення є свої особливості.

Бежева палітра налічує безліч відтінків, завдяки чому з легкістю вписується в різні стильові напрями, будь то класика, прованс або хай-тек.

Також вона візуально розширює простір, і ідеальна для приміщень з невеликою площею.

Однотонне оформлення кухні зустрічається досить рідко. Для кухні з південними вікнами можна використовувати бежевий колір з блакитним або сірим підтоном. При наявності вікон на півночі, слід віддати перевагу молочному, карамельний відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живий корал": показали вражаючі інтер'єри у модному кольорі

Контрастне поєднання відтінків меблів і оздоблення стін при цьому виглядає особливо красиво і стильно. Колір кухонного гарнітура не повинен зливатися з забарвленням стін і підлоги.

Кухонна техніка повинна одночасно виглядати не дуже помітно, але зливатися при цьому за кольором з гарнітуром. Найбільш вдалим рішенням в цьому випадку стане сріблястий або чорний колір. Світлі меблі, виконану в теплих бежевих тонах, можна доповнити технікою з відливом золота або бронзи.

Посуд, квіткові горщики, м'які подушки на стільцях, скатертину, серветки або фіранки на вікнах, виконані в контрастному бежевому, яскравому помаранчевому, червоному, зеленому, рожевому або фіолетовому кольорі стануть прекрасним доповненням дизайну.

Осінній настрій виникає не тільки від сонячної погоди за вікном. Щоб позбутися депресивних настроїв, варто прикрасити домівки зі смаком.

Для створення затишного настрою підійдуть більш позитивні образи, тим більше у осінньому декорі їх вистачає. Незамінні фаворити — ефектні гарбузи, букети із сухоцвітів та різноманітні композиції з яскравого листя.

Зараз ви читаєте новину «Кухня в бежевих тонах виглядає дорого: 15 вдалих варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути