пʼятниця, 31 травня 2013 10:34

На дніпропетровському полігоні вибухнули боєприпаси і скалічили двох солдатів

На дніпропетровському полігоні вибухнули боєприпаси і скалічили двох солдатів
Фото: www.open.by

На полігоні у Новомосковську (Дніпропетровська обл.) у четвер здетонували боєприпаси, в результаті вибуху постраждали двоє військовослужбовців.

"Під час гасіння трави, яка загорілася під час проведення робіт на території Новомосковського полігону, самовільно здетонували і розірвалися боєприпаси минулих років. В результаті вибуху дві людини отримали поранення", - повідомив у п'ятницю дніпропетровський прокурор з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Південного регіону України Роман Різниченко.

Резніченко зазначив, що постраждалі солдати госпіталізовані. Стан одного оцінюється, як середньої тяжкості, іншого - задовільний.

Відомості про подію занесені до Єдиного реєстру до судових розслідувань внесені за ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих, що заподіяло тілесні ушкодження кільком особам).

Зараз ви читаєте новину «На дніпропетровському полігоні вибухнули боєприпаси і скалічили двох солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути