вівторок, 23 квітня 2013 14:18

На Кіровоградщині чоловік підірвався на снаряді просто у себе на городі

У селі Велика Виска Маловисківського району Кіровоградської області на території приватного володіння стався вибух. Внаслідок чого травмовано 67-річного чоловіка.

Потерпілого з осколочними травмами рук та ніг доставлено до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні. Його стан середнього ступеня важкості. Обставини події встановлюються, на місці працювала оперативна група рятувальників, експерти міліції. За попередніми даними, причиною вибуху став артилерійський снаряд, повідомляють в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградської області.

У сільській раді кажуть, що постраждалого не знають, бо він не місцевий, а з Кіровограда. В село приїжджає на свою дачу.

"Вибух стався на території сусідського двору. Господар попросив чоловіка допомогти поставити йому тин. Під час копання ями для стовпчика стався вибух. Господар в цей момент якраз відійшов десь у справах. Тому поранило лише дачника. Снаряд був на глибині десь 30 см. Вибух мав не надто потужну силу. Ймовірно через те, що зірвалося у тому місці, де проіржавів метал. Інакше б для чоловіка наслідки могли бути набагато жахливіші. Снарядів часів війни в цих місцях виявляють немало. Неподалік села  знаходиться Балєєвський ліс, в якому відбувалися дуже масштабні бойові дії", - розповів начальник Маловисківського райвідділу міліції 35-річний Сергій Рудь.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині чоловік підірвався на снаряді просто у себе на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути