Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 10:11

На Прикарпатті хлопець хвалився пістолетом, поки випадково не вистрілив дівчині у скроню

На Прикарпатті хлопець хвалився пістолетом, поки випадково не вистрілив дівчині у скроню
Гумова куля влучила дівчині у голову. Фото: argumentua.com

У приймальний покій Коломийської центральної районної лікарні доставили 16-річну жительку одного з сіл району. У дівчини було кульове поранення височної ділянки голови. Виявилося, що ненавмисне вистрілив дівчині в голову її 17-річний товариш. Про це повідомили у прес-службі МВС в Івано-Франківській області, пише УНН

Отримавши з лікарні повідомлення про поранену пацієнтку, на місце виїхала слідчо-оперативна група Коломийського міськвідділу міліції. Дівчина була у важкому стані, але при свідомості. В ході досудового розслідування встановлено, що тілесні ушкодження неповнолітня отримала внаслідок необережного поводження з вогнепальною зброєю свого друга.

Як з'ясувалося, при зустрічі в Коломиї 17-річний хлопець запропонував дівчині постріляти з його пістолета біля Комсомольського озера. Вона здійснила у повітря чотири постріли й передала зброю приятелеві. Той тричі вистрелив угору, після чого від'єднав магазин з рукоятки пістолета, але не пересвідчившись у відсутності набою в патроннику, з необережності натиснув на спускову скобу. Пролунав постріл і гумова куля влучила дівчині у скроню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині школяр підірвався на патроні

Правоохоронці вилучили незареєстрований стартовий пістолет турецького виробництва, перероблений для стрільби патронами, спорядженими гумовими кулями. Юнак пояснює, що начебто знайшов цю зброю. Йому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст.128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті хлопець хвалився пістолетом, поки випадково не вистрілив дівчині у скроню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути