четвер, 22 листопада 2012 09:17

Херсонська студентка, впавши з 4 поверху вниз головою, залишилася живою

Херсонська студентка, впавши з 4 поверху вниз головою, залишилася живою
В училищі вважають - дівчина намагалася вкоротити собі віку. Фото: bagnet.org

У Херсоні випала з вікна гуртожитку студентка профтехучилища. Це сталося, коли всі вже лягли спати. Наразі причини нещасного випадку встановлюють і в училищі, і в міліції.

Дівчина впала з четвертого поверху. Живою залишилася завдяки дашку над входом, пише ТСН.

Щойно дівчину зняли з навісу, її "швидкою" доправили до Дитячої обласної лікарні. Там виявили - дівчина відбулася лише струсом мозку. Спілкуватися з журналістами потерпіла відмовилася. Тож, чому вона випала з вікна, точно не відомо.

Дівчата, що живуть із потерпілою в одній кімнаті гуртожитку, кажуть - напередодні нічого загрозливого не помічали. З їхніх пояснень, уночі студентка сказала, що їй стало зле, і підійшла до вікна, щоби подихати свіжим повітрям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кладовищі мати Ярослава Мазурка шукала на грудях сина родимку

Юлія Меркотан, сусідка розповіла: "Я почула, як її рука по по склу проїхалась. Я зразу зрозуміла - щось не те, різко повернулася, побачила тільки як вона руками відштовхується від підвіконня. Ноги її були рівні і вона полетіла головою вниз. Я встигла тільки крикнуть, встать бігом увімкнути світло".

В училищі, натомість, вважають - дівчина намагалася вкоротити собі віку. До такого висновку дійшли після службового розслідування, яке провели в ПТУ. Студентка, яка випала з вікна гуртожитку нещодавно вступила до училища і вчиться на першому курсі.

Що це було - спроба суїциду, замах на вбивство чи нещасний випадок, з'ясовують правоохоронці. Справу порушили за фактом отримання ушкоджень неповнолітньої.

Зараз ви читаєте новину «Херсонська студентка, впавши з 4 поверху вниз головою, залишилася живою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути