Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 23:50

Микола Ткаченко спалив себе через ревнощі

Микола Ткаченко спалив себе через ревнощі
ФОТО: chitay.net

13 листопада на світанку у вінницькій лікарні ім. Пирогова помер 28-річний Микола Ткаченко. 12 листопада близько 21.30 він облив себе бензином та підпалив. Отримав сильні опіки, майже 80 % всього тіла. Помер від опікового шоку.

За словами вінничанки Людмили, що мешкає неподалік, підпалив чоловік себе у дворі матері на вул. Молодіжній.

"Він взагалі не дурний був. Але як випивав, кришу рвало настільки, що міг попільничкою запустити. Дуже робився агресивним. Кожний крок своєї жінки контролював. Того дня дуже посварився з 19-річною дружиною. Перед тим, як те сталося, бачила на вулиці його заплакану маму. Вона працює двірником у третій лікарні. Казала, що син приревнував дружину і грозився щось із собою зробити. Це ж треба мати таку силу волі, щоб себе облити бензином і підпалити", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермер погрожував спалити себе

У чоловіка залишився 4-місячний син.

"Пам'ятаю, він заради нього перестав пити. Дитину чекали два роки. Як почув, що родився син, був на сьомому небі від щастя. А тут таке горе", — додала Людмила.

10 листопада також з сильними опіками у Немирівську райлікарню попав 59-річний Анатолій Кирик. По райцентру відразу розповзлися чутки, що чоловік хотів покінчити життя самогубством. У нього були обпечені голова, обличчя, груди, руки, дихальні шляхи. Але коли чоловік прийшов до тями у реанімації, зізнався, що все вийшло випадково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причина трагедії на Воскресенці - самопідпал

"Я порався біля машини, коли переливав бензин, трохи ляпнув на куртку. Але подумав, що то не страшно. А коли захотів покурити і запалив сірник, зразу спалахнув. Кажуть, що то випари бензину дали про себе знати. Отак і опинився в лікарні", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Микола Ткаченко спалив себе через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути