неділя, 27 вересня 2020 04:53

На ділянках розведення помічені бойовики з пов'язками "СЦКК" - ОБСЄ

На ділянках розведення помічені бойовики з пов'язками "СЦКК" - ОБСЄ

Бойовики із нарукавними пов'язками з написом "СЦКК" минулої доби продовжували незаконно перебувати на ділянках розведення сил у Станиці Луганській. Також їх помітили біля ділянки розведення в районі Золотого.

У межах ділянки розведення в районі н.п. Станиця Луганська (підконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Луганська) спостерігачі бачили 2 членів збройних формувань (із нарукавними пов'язками з написом "СЦКК") між новим прольотом мосту біля Станиці Луганської (15 км на північний схід від Луганська) та блокпостом збройних формувань південніше мосту, сказано у щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ виявила танки окупантів за межами виділених місць зберігання

Крім того, поблизу блокпоста російських збройних формувань на південь від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) команда СММ бачила 6 бойовиків із нарукавними пов'язками з написом "СЦКК", троє з яких зайшли вглиб ділянки розведення приблизно на 350 м на північ від її південного краю і повернулися назад.

"Орієнтовно за 100 м на південь від південного краю ділянки розведення патруль місії бачив 42 робітників, які за допомогою важкої будівельної техніки здійснювали роботи обабіч автошляху Т1316, зокрема засипали гравій та проводили вирівнювання поверхні, а також вели розкопувальні роботи для встановлення пластмасових труб", - сказано у повідомленні.

Раніше командувач операції Об'єднаних сил Володимир Кравченко заявив, що на Донбасі розмінували 12 ділянок, про які домовилися "нормандська четвірка" під час саміту в Парижі. Зокрема, розміновано важливі для місцевого населення об'єкти.

Зараз ви читаєте новину «На ділянках розведення помічені бойовики з пов'язками "СЦКК" - ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути