Ексклюзиви
субота, 26 вересня 2020 03:00

ОБСЄ виявила танки окупантів за межами виділених місць зберігання

ОБСЄ виявила танки окупантів за межами виділених місць зберігання
ОБСЄ підготувала черговий звіт. Фото: dialog.ua

СММ ОБСЄ виявила на полігоні біля Луганська 15 самохідних гаубиць, розміщених із порушенням ліній відведення, та 19 танків, розміщених за межами виділених місць зберігання.

Мова йде про полігон російсько-окупаційних військ поблизу н.п. Бугаївка (37 км на південний захід від Луганська), повідомляється у щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні № 229/2020 від 25 вересня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустрічей в Мінську поки не буде - Кравчук

Також на цьому полігоні було виявлено 67 бойових броньованих машин, які, згідно зі звітом, не підпадають під дію Мінських угод щодо відведення озброєння.

Нагадаємо, після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня, на якому досягнуто домовленості про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню починаючи з 00:01 27 липня до кінця звітного періоду, СММ зафіксувала загалом 1 337 порушень режиму припинення вогню в Донецькій та Луганській областях (зокрема 232 вибухи, 9 невизначених боєприпасів, що пролетіли, та 13 освітлювальних ракет, а також 1 083 черги та постріли зі стрілецької зброї).

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ виявила танки окупантів за межами виділених місць зберігання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути