вівторок, 11 грудня 2012 15:39

Львівську новорічну ялинку пошкодили при транспортуванні
7

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні розпочалося монтування головної міської ялинки. Учора ввечері її розвантажили на площі перед Оперним театром. Там вона буде стояти протягом усіх зимових свят. Новорічне дерево привезли із Сколівського району села Нижня Рожанка. Висота ялинки 17 метрів. Заплатили за неї 3060 гривень.

Проте із одного боку ялинка була пошкоджена при транспортуванні. Тому перед тим як прикрашати новорічне дерево, його "доробляють". Займаються цим працівники ЛКП "Зелений Львів". Вони підігнали до ялинки машину із підйомним кошиком. Двоє людей у ньому прикріплюють до стовбура дерева нові гілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові дівчата в закривавлених халатах протестували проти публічного вбивства тварин

Багато гілок зламалося, обчухралося, - розповів один з працівників. - Але то не страшно. Разом з ялинкою привезли багато гілок з інших ялинок. Тепер ми доштуковуємо ті гілки, намотуємо на них хвою. Після того прикріпляємо сформовані гілки до ялинки. Буде виглядати все шикарно. Навіть краще як було. Роботи маємо завершити до четверга-п'ятниці. Після того її будуть прикрашати іграшками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У галереї під відкритим небом показують комікси про львівські маршрутки

Цього року львівська новорічна ялинка буде прикрашена ексклюзивними прикрасами — яворівської іграшкою. Їх виготовляють вручну з дерева і розмальовують натуральними фарбами.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівську новорічну ялинку пошкодили при транспортуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути