неділя, 18 листопада 2012 14:57

У Львові дівчата в закривавлених халатах протестували проти публічного вбивства тварин
5

Фото: Фото: надане організаторами акції

17 листопада активісти "Екологічного опору" вийшли в центр Львова, аби львів'яни звернули увагу на ресторан "Старгород". Там минулої неділі закололи свиню на очах у публіки.

П'ятеро дівчат у заляпаних червоню фарбою медичних халатах закликали не відвідувати заклад, де знущаються над тваринами. У руках тримали фото, на яких видно, що працівники закладу на сцені вбивають свиню.

"Шановні львів'яни, жителі культурної столиці України та гості міста. Запрошуємо вас завітати до притону "Старгород". У нас ви можете побачити всі пороки сучасного суспільства: розпуста, егоїзм, жорстокість, алкоголізм та багато інших цікавинок! Спеціально для вас, під веселу музику і танці оголених дівчат, ми заріжемо свиню, яка беззахисно пручатиметься і кричатиме від болю на ваших очах! Це жорстоко і нелюдяно, але ж як весело! Ми працюємо щоб задовільнити ваші убогі, аморальні розваги", - каже в мегафон організаторка акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові вибухнув скандал через публічно зарізану свиню у ресторані

Цього тижня депутат Ерік Парсаданян звернувся до міського голови Львова, прокурора та головного санітарного лікаря міста зі скаргою на жорстоку "атракцію", яка щонеділі проходить у "Старгороді".

"Днями мене шокували інформацією про жахливе дійство з участю тварин, яку проводять у Львові з особливим цинізмом. Йдеться про один із ресторанів нашого міста - "Старгород". Щонеділі тут публічно на сцені заколюють свиню. Дійство відбувається на сцені, під оплески, музику, феєрверки, танці оголених дівчат. Тварину розробляють і готують на вогні публічно", - обурюється Парсаданян.

"Це звичне дійство. У ніч на 1 листопада тут можна було побачити ще й заколення барана. Не всім відвідувачам це подобається, але постійний контингент уже звик. Ціни вищі набагато за середні львівські. Фото з убивствами тварин легко можна знайти у соціальних мережах", - розповів Іван, постійний відвідувач закладу.

Адміністрація ресторану від будь-яких коментарів відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «У Львові дівчата в закривавлених халатах протестували проти публічного вбивства тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути