Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 16:45

Святковий феєрверк буде у Рівному та Ужгороді

Івано-Франківськ

31 грудня о 23.00 на Вічевому майдані розпочнеться розважальна шоу-програма "Новорічна ніч-2011". 8–9 січня у центрі міста пройдуть різдвяні концерти "Вифлеємська незгасна зоря" і "Різдво у Франківську". У Центрі дитячої та юнацької творчості 14 січня відбудеться загальноміський вечір "Різдвяні зустрічі друзів", а 18 січня загальноміське дитяче свято "Йде весела Коляда".

Львів

До 20 січня на просп. Свободи та пл. Ринок буде різдвяний ярмарок. Перед Оперним театром встановлять традиційного дідуха. 7 січня о 18.00 на пл. Ринок відбудеться вулична вистава "Різдвяна феєрія". У ній задіяли ляльок заввишки понад 4 м. Наступного дня центральною частиною міста пройдуть святковою ходою звіздарі та вертепи. 8–10 січня у дворику ратуші буде четверте міське Свято пампуха. 2 січня о 18.00 та 20.30 в Опері виступатиме Оксана Білозір з гуртом "МенСаунд". Вартість квитків 80 — 450 грн. Наступного дня у той самий час традиційні новорічні концерти влаштує Тарас Чубай і гурт "Плач Єремії". Музиканти виконають свої старі пісні в акустичному форматі. Квитки коштують 80—300 грн.

Луцьк

9 січня в центрі міста проходитиме етно-фестиваль "Різдво у волинській родині". На Театральному майдані встановлять велетенську свічку з Вифлеємським вогнем. Народні колективи з різних районів Волинської області співатимуть колядки. Медовари пригощатимуть усіх охочих своїми трунками у рамках конкурсу "Питні меди".

Рівне

31 грудня з 22.00 до опівночі біля головної ялинки на майдані Незалежності буде аудіотрансляція музики з радіо-станцій і новорічних привітань президента. З 00.30 до 2.00 співатимуть місцеві артисти, заплановані розважальні конкурси та ігри. О 1.00 буде святковий феєрверк. 1 січня о 17.00 біля ялинки влаштують святкову програму "Радуйся, земле". 7–19 січня — фестиваль "Різдвяні пісноспіви".

Тернопіль

На Театральному майдані встановлять великий відеопроектор. У новорічну ніч на екрані показуватимуть кліпи українських та зарубіжних виконавців і привітання президента. На Різдво заходів не запланували. Ліворуч від драмтеатру поставлять велику шопку. Усередині будуть живі овечки. Освятять її 5 січня.

Ужгород

У ніч на 1 січня на Театральній площі влаштують шоу-програму "Новорічна феєрія". Заплановані караоке, феєрверк, дискотека. Усе триватиме до четвертої ранку.

Чернівці

На Соборній площі в усі святкові дні працюватиме різдвяний ярмарок. У 10 павільйонах продаватимуть сувеніри, страви з ресторану, кондитерські вироби та алкогольні напої. 1 січня з 12.00 дітей розважатиме Дід Мороз і Снігуронька. Виступатимуть творчі колективи міста та області. 7 січня городян зберуть біля ялинки на коляду. 14 січня там уперше відбудеться свято Маланки.

Зараз ви читаєте новину «Святковий феєрверк буде у Рівному та Ужгороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути