субота, 07 січня 2023 16:07

Мультики про Різдво й Новий рік: 15 найкращих анімаційних шедеврів

Мультики про Різдво й Новий рік: 15 найкращих анімаційних шедеврів
Створити святковий настрій взимку допоможуть добрі мультфільми про Новий рік та Різдво. Постер мультика "Секретна служба Санта-Клауса: розміщений на stb.ua

Період різдвяних і новорічних свят сповнений зазвичай довгих сімейних вечорів.

Провести їх можна за переглядом мультфільмів. Вони не лише дарують святковий настрій, а й дають важливі життєві уроки.

Такі перегляди як ніколи важливі для українських дітей. Сьогодні вони потребують значно більше уваги й турботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легко, смачно і за 10 хв. Три страви на Новий 2023 рік

Gazeta.ua пропонує добірку з 15 новорічних мультиків, які допоможуть поринути у святкову атмосферу попри все.

"Скрудж: Різдвяна пісня"

Історія англійського письменника Чарльза Дікенса про егоїстичного скнару Ебенезера Скруджа не втрачає актуальності вже багато років. Netflix адаптував цю відому історію, зробивши її в жанрі мюзиклу. У морозний Святвечір Скрудж має одну ніч, щоб зустрітися зі своїм минулим і змінити майбутнє, доки ще є час.

Також є анімаційний фільм 2009 року за мотивами "Різдвяної пісні в прозі".

"Шрек: Різдво"

Не знаючи про свято Різдва, Шрек бере і читає книжку "Різдво для чайників". Після цього вирішує влаштувати новорічний подарунок для своєї родини – коханої Фіони й дітей. Але до їхнього сімейного свята приєднуються непрохані гості. Всі плани Шрека відзначити Різдво в сімейному колі були зруйновані, але він не здавався і продовжував діяти за схемою з книжки. Зрештою між гостями зав'язується бійка, внаслідок чого руйнується будинок головного героя. У гніві він виганяє всіх.

"Робін Робін"

Ще один мультик від Netflix про пташку, яка виросла в сім'ї мишей. Останні були люблячою родиною для пернатої, однак в процесі дорослішання Робін починає розуміти, що сильно відрізняється від своїх родичів.

"Льодовиковий період. Різдво мамонтів"

У мультфільмі лінивець Сід, як завжди, відзначився. Він постійно намагається робити як краще, а виходить все навпаки. І завжди йому потрібна допомога друзів.

"Lego Зіркові війни: Святковий спецвипуск"

Фанатів Lego та "Зоряних війн" цей мультик точно не залишить байдужим. У цій історії поєднані всі найулюбленіші персонажі, які під час подорожі зустрінуть Люка Скайвокера, Дарта Вейдера, Йоду, Обі-Вана та інших знакових героїв.

"Крижане серце"

Історія про дівчинку Ельзу, яка народилася з незвичайною здатністю – вміє керувати снігом і льодом. Але раптом її дар спричинив жахливі наслідки – королівство, у якому вона жила, занурилося в темряву і холод. Тоді її сестра Анна разом з другом Крістофером і вірним оленем вирішили, що їм потрібно врятувати рідну обитель.

"Сміттєвозик: Різдвяні пригоди"

Під час найвідповідальнішої місії Санта потрапляє в аварію та вщент розбиває сани з подарунками. Та на допомогу йому поспішають дуже несподівані, але щирі й віддані помічники.

"Снігові пригоди Солана й Людвіга"

Жителі норвезького міста готуються до Різдва, але для святкової атмосфери не вистачає снігу. Щоб виправити ситуацію, винахідник Реодор створює снігову гармату, яка здатна врятувати свято. Утім, завжди є хтось, хто хоче все зіпсувати.

"Дракони: Подарунок нічної люті"

Святковий спецвипуск у всесвіті улюбленого мультика. Діти поринуть у світ драконів і побачать, які пригоди чекають на Беззубика та його господаря Іккінга.

"Еліот – найменше оленя Санти"

Маленька конячка Елліот живе на злиденній фермі, але мріє про чари, пригоди та добрі справи. Напередодні Різдва в упряжці Санти звільняється місце для нового оленя. Дізнавшись про це, Елліот приклеїв собі штучні роги та вирушив на Північний полюс, щоб брати участь у відборі. Однак на шляху до досягнення мети на Еліота чекає безліч випробувань і рішень, які вплинуть на його долю.

"Різдвяний Мадагаскар"

Святковий випуск "Мадагаскару", де всі улюблені герої знову зберуться разом. На них чекають неймовірні пригоди, адже вони стануть помічниками Санти.

"Каспер. Різдво привидів"

Незабутня історія про маленького дружнього Каспера не залишить нікого байдужим, адже добро й щирість завжди перемагають темряву.

"Секретна служба Санта-Клауса"

Щороку Санта-Клаус разом з помічниками відправляють подарунки дітям Землі. Проте будь-яка система, навіть найзлагодженіша, може дати збій. Так вийшло й цього разу. Санта забув привітати маленьку дівчинку, а його молодший син швидко зрозумів, як виправити це непорозуміння.

"Смолфут"

Історія про молодого єті, який уперше зустрів людину і влаштував справжній переполох серед своїх родичів. Ця зустріч змінює багато чого, адже сніговим людям доведеться задуматися над тим, хто ще живе в цьому великому світі.

"Олаф і холодна пригода"

Сюжет мультфільму розгортається навколо життєрадісного сніговика Олафа, який зі своїм оленем ходить у гості й з'ясовує, які цікаві різдвяні звичаї існують. Потрібно це для того, щоб створити святкову традицію для тих людей, які її не мають.

Зимові свята зазвичай сповнені приємними клопотами, серед яких купівля подарунків. Прийдешній рік українці зустрічатимуть в умовах повномасштабної війни. Нові реалії диктують свої правила й у виборі подарунків: вони мають бути корисними та практичними.

Gazeta.ua підготувала варіанти подарунків на Новий рік, які стануть у пригоді кожному українцю.

Зараз ви читаєте новину «Мультики про Різдво й Новий рік: 15 найкращих анімаційних шедеврів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути