Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2018 11:41

"У тексті пісні щедро присутня ненормативна лексика" - Жадан про новий кліп

"У тексті пісні щедро присутня ненормативна лексика" - Жадан про новий кліп
Гурт "Жадан і собаки" зняв кліп на пісню "Кобзон" Фото: YouTube

Український ска-панк-гурт "Жадан і Собаки" презентував новий кліп на пісню "Кобзон".

"Перш ніж пропонувати вашій увазі наш епічний кінотвір, хочу сказати таке. Пісню "Кобзон" ми написали ще рік тому. За станом здоров'я Йосипа Кобзона ми не стежимо. В тексті пісні присутня ненормативна лексика. Навіть ні, не так: у тексті пісні щедро присутня ненормативна лексика. Тому, якщо вона вас нервує – не дивіться це відео. Краще взагалі нічого не дивіться. І на вулицю не виходьте. Всім іншим – приємного перегляду. Скидайте свого внутрішнього "кобзона" з ментального п'єдесталу і хай широким проспектом вашої душі рухаються нові вітчизняні Курган і Агрегат. Всім добра!" – анонсував кліп Сергій Жадан у Facebook.

Музиканти по-особливому порушили тему сучасної музики. Переконують: "Коли ви вимикаєте радіо "Шансон" – у лісі помирає ще один Кобзон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Жадан написав листа ув'язненому в РФ Павлу Грибу

Українська співачка Alina Pash презентувала свою першу пісню Bitanga і кліп до неї. Відео опублікували на YouTube-каналі співачки. У новій композиції Alina Pash поєднала хіп-хоп, елементи поп-музики і етно-мотиви. У пісні також є закарпатська говірка.

"Так мене називав мій дідусь. Мені намагалися нав'язати образ принцеси, але я - інша. Пацанка зі зразкової сім'ї. Пам'ятаю, як дідусь злився. Я крала гарбузи із сусідніх полів, щоб робити опудала, а він кричав: "Бітанґо! Мамку ти солодку!" - ділиться Аліна.

Зараз ви читаєте новину «"У тексті пісні щедро присутня ненормативна лексика" - Жадан про новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути