середа, 27 серпня 2008 18:38

"Укргазбанк" робить подарунки кожному клієнту, який отримає або здійснить грошовий переказ

  Керівник управління вкладних та розрахункових продуктів ”Укргазбанку” Ігор Фомічов: ”Ми намагаємося знайти підхід до кожного клієнта, аби йому було і комфортно, і швидко”
Керівник управління вкладних та розрахункових продуктів ”Укргазбанку” Ігор Фомічов: ”Ми намагаємося знайти підхід до кожного клієнта, аби йому було і комфортно, і швидко”

Своїм клієнтам "Укргазбанк" пропонує скористатися найрізноманітнішими системами грошових переказів. У тому числі й найпопулярнішими — "Лідер", "Контакт", "Вестерн Юніон", "Манігрем" та "Анелік".

— "Укргазбанк" постійно проводить акції для своїх клієнтів. Наразі триває "Літо з привітом". Вручаємо клієнтам подарунки, — розповідає керівник управління вкладних та розрахункових продуктів Ігор Фомічов. — Кожен клієнт — фізична особа, яка отримає або зробить переказ, одержить скретч-картку. Стерши захисне покриття, дізнається, який саме подарунок матиме.

Щоб отримати або відправити переказ, необхідно мати паспорт або документ, що його замінює.

Без відкриття поточного рахунку людина може переказати за кордон суму, що в еквіваленті не перевищує 15 тис. грн за день.

— За перший місяць акції більше дев"яти тисяч клієнтів, які здійснили грошові перекази в "Укргазбанку" за допомогою міжнародних платіжних систем, отримали сумку-холодильник, пляжний м"яч або відкривалку, — продовжує Фомічов. — Будемо вручати подарунки до 14 вересня. Їх ще багато лишилося. Тому всіх охочих запрошуємо до підрозділів Укргазбанку.

Усього працює понад 340 відділень "Укргазбанку". Ігор Фомічов наголошує, що майже в кожному з них гроші перешлють у будь-яку точку світу в найкоротший термін.

— "Укргазбанк" пропонує своїм клієнтам вибір: скористатися добре відомою системою, що характеризується великою кількістю пунктів здійснення переказів та їх великою швидкістю переказу, але дещо більшими тарифами або дешевшими системами — із меншою кількістю пунктів.

— Ми намагаємося знайти підхід до кожного клієнта, аби йому було і комфортно, і швидко. А наші подарунки приносять людям радість, — каже Ігор Фомічов.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" робить подарунки кожному клієнту, який отримає або здійснить грошовий переказ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути