четвер, 04 листопада 2010 19:35

"Родовід банк" знову обмежує видачу вкладів

Депозит у "Родовід банку" жителю столичної Микільської Борщагівки Іванові Біліловцю, 73 роки, мали повернути 21 жовтня.

— Прийшов у банк на Сагайдачного, де я гроші клав. А там кажуть: видаємо тільки по тисячі гривень на день. Ви їх можете отримати не в нас, а в відділенні на Святошинській вулиці. Поїхав туди. Дали, але не тисячу гривень, а 980. Двадцятку забрали. Сказали, в них така комісія, — розповідає Іван Семенович. — По решту сказали приїздити наступного тижня. Приїхав я в понеділок. Дають уже й не по тисячі, а 100 гривень на день. І з того теж знімають 2 проценти комісії. Що ж це? Їздити щодня за сотнею — це треба за маршрутку платити. Але мене інше обурює. Я банку свої гроші дав. Куди ж вони їх поділи?

Отримати пояснення відповідальних працівників банку "ГПУ" не вдалося. Контактних телефонів не дають. Усі запитання пропонують залишити на інтернет-сайті. Дзвонимо на "гарячу лінію", вдаючи клієнта банку.

— Якщо ви вирішили забрати свій депозит, зробіть заявку на  нашому сайті. Вам відкриють рахунок, — радить жіночий голос. — Це коштуватиме всього 5 гривень. Ми зараховуватимемо по 100 гривень у день.

— Це ж два місяці треба буде чекати, доки все повернуть! — дивуюся.

На інтернет-форумах вкладники скаржаться на умови банку. На forum.finance.ua більшість  відгукується про обслуговування в "Родоводі" як про неприязне.

— Дружина цілий місяць як на роботу у цей банк ходить. Знімала по тисячі гривень. Іноді за півгодини вправляється. Іноді сидить більш як три години. Зняла 20 тисяч. Ще залишилося 30. Тепер цей процес розтягнеться на роки, — пише користувач Петро.

Тимчасова адміністрація Нацбанку діє у "Родовід банку" з березня 2009-го. Він перейшов у державну власність. До фінустанови перевели вклади ліквідованого "Укрпромбанку" на суму близько 3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «"Родовід банк" знову обмежує видачу вкладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути