Ексклюзиви
субота, 12 грудня 2009 14:23

Через банк "Надра" було виведено за кордон 7 млрд грн - Тимошенко

Через банк "Надра" було виведено за кордон 7 млрд грн - Тимошенко

Кошти вкладників банку "Надра" повинні бути переказані в "Родовід банк" до кінця поточного року, повідомила на зустрічі з вкладниками "Укрпромбанку", які переказали свої кошти в "Родовід банк", прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

"Банк "Надра" ми плануємо до кінця року точно так же (як і в ситуації з погашенням заборгованості перед вкладниками "Укрпромбанку" - ред.) забрати в "Родовід банк" внески...з банку "Надра" ми також забиратимемо близько 600 тисяч людей, які там свої гроші, на жаль, втратили і переводитимемо в "Родовід банк" з повним погашенням ресурсів", - сказала прем"єр-міністр.

Як повідомила глава уряду, банк "Надра" не буде націоналізований.

"Ми не беремо на себе штучні борги... от чому ми прийшли до висновку, що не потрібно націоналізувати "Укрпромбанк" і банк "Надра", - заявила вона.

Як повідомила Тимошенко, через "Надра" банк за допомогою механізму рефінансування було виведено за кордон близько 7 млрд гривень.

Прем"єр-міністр також відзначила, що після того, як закінчаться політичні баталії, необхідно буде налагодити ситуацію і в інших банках, й інших кредитних союзах.

"Ми жодної людини не залишимо з втраченими депозитами", - підкреслила прем"єр.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Через банк "Надра" було виведено за кордон 7 млрд грн - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути