пʼятниця, 14 грудня 2007 17:06

Продавці пилососів пропонують бесплатно прибрати квартиру

Жительці столичного масиву Оболонь 49-річній Марині Бойко подзвонили з компанії "Кірбі", запропонували провести в неї вдома презентацію пилососа.

— Я вагалася, бо ж дзвонив невідомий чоловік, — каже киянка. — Та коли дізналася, що мій телефон йому дала давня подруга Олена, погодилася.

Наступного дня в двері подзвонив чоловік. У руках він тримав велику коробку. Назвався Миколою. Складаючи схожий на швабру пилосос, розповідав про його будову. Унизу робочий блок, до нього приєднано довгий держак. На держак Микола прикріпив мішок для пилюки.

— У магазинах таких пилососів немає. Їх продають лише після презентації в домашніх умовах такі дистриб"ютори, як я, — пояснив Микола.

Чоловік почистив у Марини канапу та килим на підлозі. Потім показав мішок для пилу. На стінках був шар пилу завтовшки сантиметр. Презентація тривала близько 2 год.

— Якщо вірити дистриб"юторові, це не пилосос, а космічний агрегат, — усміхається Марина. — Чистить стелю, одяг, салон автомобіля, підлогу натирає. Ним можна надути гумову іграшку або матрац, а потім зробити масаж голови й тіла.

Завершивши показ, Микола назвав ціну — майже $4 тис.

— Я сказала, що не купуватиму, бо таких грошей не маю, — говорить жінка. — А на демонстрацію погодилася, бо запропонували безплатно почистити килими.

Чоловік попросив у Марини номери телефонів її знайомих.

За схожою схемою продають американські пилососи "Рейнбоу". У них пил фільтрується через воду. Після прибирання брудну воду виливають. "Рейнбоу" продають за $1,5–2,5 тис. залежно від комплектації.

Зараз ви читаєте новину «Продавці пилососів пропонують бесплатно прибрати квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути