Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 07:00

Надійний візок для сумок Сагайда купив за 66 гривень

Киянинові Віктору Сагайді, 41 рік, його дядько Петро загадав недорого купити надійний візок для сумок.

Пошуки Віктор почав із господарчого ринку біля метро Петрівка. Знайшов там візок із пластмасовими коліщатами й строкатою полотняною сумкою, прив"язаною до рами. Ціна 90 грн. Вантажопідйомність у неї 30 кг, замала для села.

— Базарники порадили супермаркет електроніки "Ельдорадо". Там і справді продають по 59 гривень кравчучки китайської фірми "Еленберг". Але вони, як на мене, теж тендітні, городські, — всміхається Віктор.

У невеликому господарчому магазині на вул. Мате Залки (Оболонь) показали візок у вигляді літери "L" із металевими колесами за 75 грн. Складаний візок із більшими колесами на підшипниках коштував уже 138 грн.

— Лантух картоплі будь-який витримав би, а складаний ще й у наплічник можна запхати, — розповідає Віктор Сагайда. — Продавець обмовився, що товар китайський. Я й не купив: раптом поламається, як усе китайське. Ще й дядько сваритиме, що гроші змарнував.

Підходящий товар Віктор Сагайда знайшов у господарчому магазині на розі столичних вулиць Нижній Вал та Костянтинівська. Металева рама — каркас візка, укритий хромом, два металевих колеса — штамповані. Роблять такі на Харківському велозаводі. Ціна — 66 грн. Віктор купив одразу два візки. Бо дядько Петро просив: як трапиться добрий, купи ще й кумі Катерині.

— У 1990-х кравчучки у нас були тільки українського виробництва. Навантажували їх по максимуму, і нічого — не один рік їздили, — каже Віктор. — Того й узяв такі.

Зараз ви читаєте новину «Надійний візок для сумок Сагайда купив за 66 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути