пʼятниця, 26 січня 2018 05:05

"До кінця курсу впевнено говорила німецькою"

— На роботі мені запропонували поїхати на стажування в Німеччину. Я довго думала, що робити. У школі вчила англійську, німецьку знала на початковому рівні. До стажування було ще кілька місяців, і я вирішила таки вивчити мову, — розповідає менеджер із туризму 28-річна Олена Коновалець зі Львова.

— Подруга порадила "Освітньо-­європейський центр Феодосії Колесник" у Львові. Вона саме закінчила там курси німецької. Вже знала мову на високому рівні. Перше заняття провели безкоштовно. Я пояснила причину, чому треба вивчити німецьку і спеціалісти відразу підібрали мені найкращий спосіб опанувати мову. Крім того, забезпечили хороше співвідношення ціна–якість мого навчання. Для досягнення максимального результату я навчалася в міні-групі. Відвідувала заняття ввечері, після роботи. Для мене обрали найзручніший час занять.

Курс німецької мови, який пропонує "Освітньо-європейський центр Феодосії Колесник" дуже компактний.

— Вивчення мови не розтягують на роки. І для домашніх занять не треба багато часу. Я лише 10–15 хвилин приділяла вдома на завдання, які викладач давав в кінці заняття. На кожному уроці нам поступово додавали нові, найпоширеніші, необхідні слова та фрази. Пройдені теми закріплювали. Вже через кілька занять позбулася страху висловлювати свою думку. А до кінця курсу впевнено говорила німецькою.

На ринку мовних курсів центр працює вісім років, — продовжує Олена. — Всіх учасників забезпечили необхідними матеріалами для навчання. А викладач, який працював із нашою групою, стажувався в Німеччині. Після закінчення курсів я отримала сертифікат.

Курс німецької мови в "Освітньо-європейському центрі Феодосії Колесник" допоможе скласти міжнародні тести Sprahtest, Daf, OSD (Німеччина, Австрія, Швейцарія). Також тут готують до екзаменів, ЗНО, співбесід та виїзду за кордон. Проводять й індивідуальні заняття.

У центрі також якісно та швидко перекладають юридичні документи — статути, ліцензії, свідоцтва про реєстрацію, банківські картки.

Довідки за телефоном:

+38096 452 19 45

[email protected]

Місце проведення занять:

м. Львів, просп. Шевченка, 7 (шостий поверх)

Зараз ви читаєте новину «"До кінця курсу впевнено говорила німецькою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути