Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 00:15

Диван із кріслами коштував 24 тисячі гривень

— Торік у квітні купив "Субару Аутбек" 2005 року. Заплатив за авто 6500 доларів — майже 180 тисяч гривень, — розповідає 29-річний Денис Гончар. Працює програмістом у Львові. Живе з 25-річною Софією Куліковською. Вона — аспірантка університету ім. Івана Франка.

— Ми багато подорожуємо. Потрібна була машина з хорошими технічними можливостями. Шукали майже місяць. Дивилися у сусідніх областях. Технічний стан більшості авто був жахливий. Знайшли у Львові. Власник хотів 6900 доларів. Ціну вдалося знизити після повного технічного огляду.

Заробляю 20 тисяч гривень. У Софії — стипендія трохи більше 4 тисяч. Деколи вона підпрацьовує фотографом. Може за одну зйомку заробити тисячу гривень. Софія розпоряджається сімейним бюджетом. Записує і контролює всі витрати, планує покупки на наступний місяць. Майже 4500 гривень іде на їжу, ще 2 тисячі — на комунальні послуги. По стільки ж — на обслуговування автомобіля, подорожі, розваги, одяг. Решту — відкладаємо. За місяць вдається зекономити до 8 тисяч гривень. Міняємо на долари, коли курс вигідний. Гроші потрібні, щоб купити меблі у квартиру. В'їхали у вересні 2017-го. Перші півроку спали на матраці. Потім придбали кухонний гарнітур, ліжко, шафу-купе, робочий стіл і деяку техніку. Три місяці тому замовили диван і два крісла у вітальню. Шукали їх більше місяця. Заплатили 24 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «Диван із кріслами коштував 24 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути