вівторок, 19 грудня 2017 06:31

Чотири тисячі гривень перерахувала не на той рахунок

— Я постійний клієнт Приватбанку. За останній рік особливих змін не було, — каже киянин Дмитро Чабан, 28 років.

— Щоправда, дистанційно вирішити якусь проблему стало важче. Треба їхати у відділення. Замовив собі міжнародну електронну карту. Приїхав до банку. Просидів у загальній черзі, щоб її отримати. Потім знову довелося займати чергу до каси, аби отримати переказ. Довелося чекати, доки пенсіонери заплатять комунальні ­послуги.

— Цього року мав негативний досвід роботи з Приватбанком, — говорить юрист Олексій Скочко, 32 роки. — Не зміг повернути судовий збір, який через помилку оператора був сплачений на інший рахунок. Для них що Київський апеляційний, що Апеляційний суд — одне й те ж. У Приватбанку для зручності при введенні перших букв установи комп'ютер видає шаблон із назвою. Оператор обрала неправильний. Чотири тисячі гривень перерахувала не на той рахунок. Через 15 хвилин я помітив помилку. Зателефонував у банк, попросив зупинити платіж. Обіцяли повернути кошти. Але через три дні сказали, що вже пізно. Хоча я регулярно телефонував і запитував про стан справ. Ще три місяці розглядали мою заявку. У результаті сказали, що не можуть повернути коштів. Мовляв, вони вже зараховані отримувачем.

17 081 913 карток видав українцям Приватбанк, станом на 1 квітня 2017 року. 66,9% кредитів на товари оформлені в ньому.

2247 відділень Приват­банку працюють в Україні, за даними Нацбанку на 1 квітня 2017 року. На час націоналізації було 2351 відділення. Встановлено 20 546 банкоматів і терміналів самообслуговування. Це на 645 більше, ніж працювало рік тому.

Зараз ви читаєте новину «Чотири тисячі гривень перерахувала не на той рахунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути