четвер, 30 жовтня 2008 17:24

В Андрія Садового народився четвертий син

Дружина міського голови Львова 34-річна Катерина Садова 27 жовтня о 16.00 народила хлопчика. Дитина важила 3 кг 900 г. Зріст — 54 см. У подружжя це четвертий син.

— Коли народилася четверта дитина, я вже був готовий до того, що це буде хлопчик, — каже батько 40-річний Андрій Садовий. — У нашій сім"ї був цікавий випадок. Коли мав з"явитися на світ третій син Михайлик, лікар сказала, що дівчинка в нас буде п"ятою. Тому, довідавшись про вагітність Катерини, підсвідомо почав готуватися до появи сина.

Жінка народжувала у Львівській обласній клінічній лікарні. Пологи пройшли без ускладнень. Лікарі дозволили чоловікові зайти в палату до дружини відразу після народження сина.

— Старші брати вже не можуть дочекатися, коли побачать братика вдома. Можу сказати, що після народження він уже досить змінився, — веде далі батько. — Зараз мама й немовля почуваються чудово. Ми вже й ім"я йому вибрали. Назвемо Йосипом.

У перекладі з давньоєврейської Йосип означає "Бог так помножить", себто прибуток. У дитинстві Йосипи бувають дратівливі, однак виростають добрими й чуйними людьми. Працюють у мистецтві та торгівлі. Покровителем іменинників є преподобний Йосип Волоцький.

Катерина Кіт та Андрій Садовий одружилися 2001-го. Старший син Іван-Павло, 6 років, цієї осені пішов у перший клас. Сім"я виховує ще 4-річного Тадея-Луку та Михайла, 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «В Андрія Садового народився четвертий син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути