середа, 30 травня 2007 07:11

Утопленика знайшли під купою дров

Тіло 5-річного Дмитра Олійника, який зник 10 травня у селі Горбова Герцаївського району на Буковині, знайшли через два тижні.

— Вода в Пруті дуже піднялася, забрала дрова з обійсть, — розповідає голова Горбівської сільради Георгій Реколца, 38 років. — Пенсіонер Микола Аштефаніца і його зять Дмитро Мазураш розгрібали велику купу дров на березі і возили додому. Під патиками о п"ятій вечора і знайшли мертвого хлопчика. Впізнали його за одягом: болоньєва курточка з капюшоном, штанці і шкарпетки, навіть кепка на голові. А обличчя впізнати вже не можна було.

Два тижні тому хлопчика шукали 25 рятувальників і зо три десятки місцевих мешканців. На березі знайшли тільки дитячі тапки, тому й вирішили, що хлопчик утопився.

— Як тільки знайшли, відразу дали знати батькам, — продовжує Реколца. — Анжели Олійник у селі не було — вона найнялася сапати кукурудзу в сусідній район, а її чоловік Микола приїхав із Чернівців десь за годину — працює там будівельником. У сім"ї Олійників залишилося двоє хлопчиків.

Зараз ви читаєте новину «Утопленика знайшли під купою дров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути