пʼятниця, 28 березня 2008 07:05

УЄФА задоволена підготовкою готелів

У Львові розпочали спорудження 11 готелів. Нині будівництво триває на проспекті Червоної калини, площі Маланюка, вулиці Грабовського. Місто готує документи для продажу ще 13 ділянок під готелі.

— Львів зможе прийняти усіх гостей, що приїдуть на "Євро-2012", — запевняє начальник міського управління інформаційної політики і зовнішніх відносин Остап Процик. — Нещодавно підприємці надали експертам УЄФА документи, де вказали обсяг і вартість робіт зі спорудження та реконструкції готелів, терміни реалізації своїх проектів. Ті дали їм схвальну оцінку.

У Львові бракує п"ятизіркових готелів. Два зведуть на вул. Фредра та площі Осмомисла. До їх рівня підтягнуть "Леополіс", "Дністер-Прем"єр Палас", "Оперу". Будівництво чотиризіркового готелю заплановано на вул. Федорова. Чотири такі заклади на 1200 номерів уже діють на околицях.

До 2012 року в місті мають спорудити чотири-, п"ятизіркові готелі на 810 номерів, дво-, тризіркові на 1000 та одно-, двозіркові на 40 000 номерів.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА задоволена підготовкою готелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути