неділя, 01 квітня 2007 17:47

У Тернополі вибрали найвродливішу панянку

Автор: фото: Михайло УРБАНСЬКИЙ
  У коридорі подруга допомагає студентці Тернопільського економічного університету Анастасії Мишаловій (праворуч) готуватися до виходу в білизні. Анастасія виборола титул найвродливішої тернополянки
У коридорі подруга допомагає студентці Тернопільського економічного університету Анастасії Мишаловій (праворуч) готуватися до виходу в білизні. Анастасія виборола титул найвродливішої тернополянки

Двадцять учасниць конкурсу "Красуня Тернополя-2007" заради титулу найгарнішої панянки року майже місяць жертвували особистим життям — репетиції забрали весь вільний час.

Тренувалися дівчата по три-шість годин щодня, завчене закріплювали вдома. Ірина Бойчак не встигала, тому розрахувалася з роботи. Олена Полякова відмовилася від поїздки на відпочинок у Карпати.

— Батьки та друзі поїхали на "Буковель" кататися, а я готувалася до конкурсу, — Олена поправляє складки весільної сукні перед останнім конкурсом. — А так хотілося в гори. Цілу зиму чекала.

29 березня уперше на сцену Будинку культури "Березіль" дівчата вийшли у стилізованому національному одязі. Удруге — в коротеньких кольорових сукнях крою 1960-х. Публіка пожвавилася перед третім виходом — у білизні.

— Зовсім не страшно. Куди складніше уперше ступати на сцену. У мене серце калатало, руки трусилися, підкошувалися ноги, а я собі казала: розум має бути холодним, — Неля Медвідь поправляє зачіску перед дзеркалом у тьмяно освітленому коридорчику.

— А в мене перед першим виходом каблуки в підлозі застрягли, уяви! — каже Людмила Вонсович своїй подрузі за кулісами.

Титул найвродливішої журі віддало 20-річній студентці Тернопільського економічного університету Анастасії Мишаловій. Коли переможниці одягали на голову корону, вона лише усміхалася.

— А чого плакати від щастя? Як радіють, то не плачуть, — ділиться першими враженнями Настя. — Правда, досі не вірю, що перемогла. Мій хлопець зараз за кордоном. Був далеко і не міг мене підтримати.

Найвродливіша тернопільська дівчина повезла додому приз — телевізор "LG".

Сукні, білизну, туфлі та біжутерію учасницям конкурсу надали спонсори — магазини та салони міста. Зачіски зробили тернопільські перукарі.

— А я на конкурс у власних мештиках прийшла, — показала ніжки у чорних замшевих туфлях Вікторія Дворак.

Яна Домбровська здобула титул "Міс глядацьких симпатій".

— Приклейте камінчик, будь ласка, отут, біля брови, — просила Яна помічників перед виходом на сцену. — Каміння недешеве, а я вже стільки погубила.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі вибрали найвродливішу панянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути