Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 07:12

Тарас Сельський втопився в озері

У неділю 22-річний Тарас Сельський із села Вижняни Золочівського району пішов купатися на озеро біля села Заставне. Із чотирма друзями спустили на воду металевого човна і запливли на середину водойми.

— Хлопці встали на один бік човна, він перекинувся і впав на дно, — каже заступник начальника Золочівського райвідділу міліції Роман Лозинський. — Молодь стала пливти до берега. Одному на глибині стало погано, друзі намагалися його врятувати. У той момент Тарас захлинувся. Витягти його хлопці не змогли — забракло сил. Тіло за кілька годин знайшли рятувальники.

Тарас Сельський з батьками і сестрою Юлією жив у Львові. Там закінчив середню школу. Позаторік родина переїхала до села Вижняни.

Тараса поховали у вівторок на сільському цвинтарі.

— Це вже третій похорон у цій сім"ї за рік, — зітхає голова Заставненської сільради Надія Руда. — Минулого року, на початку червня, померла бабця Тараса. А вчора, у день похорону, якраз була річниця смерті його матері. Вона десять років хворіла на розсіяний склероз.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Сельський втопився в озері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути