Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2007 07:06

Сахарчука підозрюють у вбивстві вчительки

Два тижні тому поблизу хутора Хлєбово Ратнівського району на Волині в меліоративному каналі знайшли мертвою 20-річну сільську вчительку Людмилу Пашук. Через чотири дні міліціонери заарештували 38-річного підозрюваного Володимира Сахарчука з сусіднього села Броди.

Молодий педагог Домановської початкової школи вчителювала один день у житті. У вихідні Людмилу бачили на дискотеці в селі Височне. О третій годині ночі знайомий відвіз її  на хутір Береза. Додому дівчина йшла ще 3 км через ліс. На уроки 5 вересня вона не прийшла.

Підозрюваний Володимир Сахарчук щойно вийшов із тюрми. Жив у селі Броди з дружиною і малолітньою донькою. Після затримання чоловік написав явку з повинною. Прокуратура порушила карну справу за звинуваченням у навмисному вбивстві. Сахарчукові загрожує довічне ув"язнення.

— У серпні Люда зняла квартиру в селі Доманове, поближче до школи. Уже хотіла переїздити від батьків, — каже голова Височнівської сільради Іван Новосад, 44 роки.

У загиблої є старі батьки й п"ятеро сестер. Людмила була наймолодшою дитиною в родині.

Зараз ви читаєте новину «Сахарчука підозрюють у вбивстві вчительки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути