вівторок, 15 липня 2008 07:07

Романа Легкого вбили заправним пістолетом

О пів на другу ночі 8 липня на автозаправці в райцентрі Старий Самбір Львівської області клієнти побили 43-річного Романа Легкого, охоронця фірми "Агентство економічної безпеки "Ефорт". Від отриманих травм чоловік помер.

На автозаправну станцію "Окко" на трасі Львів–Ужгород, під"їхав автомобіль "Шкода Феліція". Оператор Руслан Гринечко, 29 років, заправив автівку паливом.

— Клієнт заявив оператору, що той недолив бензину на 17 гривень, — розповідає   начальник Старосамбірського райвідділу міліції 52-річний Мирон Заріцький. — Охоронець спробував залагодити ситуацію. З машини вийшло двоє пасажирів, і почалася бійка. Оператор не постраждав — його вдарили під оком. Охоронця ж били заправним пістолетом по голові.

Коли до АЗС під"їхали інші клієнти, нападники втекли. Водії викликали фельдшера та міліцію. Легкий цієї ж ночі помер у лікарні. Винуватців за декілька днів затримали міліціонери.

9 липня Романа Легкого поховали в рідному селі Велика Сушиця Старосамбірського району. У нього залишилася 38-річна дружина Мирослава та двоє дітей.

— Роман багато років прослужив на морському флоті в Севастополі, плавав на підводному човні, — згадує товариш Легкого 39-річний Олег Костик. — Ріс у бідній багатодітній сім"ї. До всього сам дороблявся. Два роки не міг ходити — після аварії в нього була потовчена нога. Він їхав на мотоциклі, його збила машина, водій утік із місця пригоди. Та Роман одужав, у Польщу на заробітки їздив.

У травні Легкі справили весілля 20-річному синові Михайлові. Чекали на онуків.

Зараз ви читаєте новину «Романа Легкого вбили заправним пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути