Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 07:09

Поїзд до Польщі замінять на електричку

Із 20 липня міжнародний поїзд Чернівці—Перемишль курсуватиме лише до Львова. Звідси до Перемишля можна буде дістатися електричкою Львів—Перемишль. Вартість квитків не зміниться.

— У нас усі пасажирські поїзди нерентабельні, а в перемишльському ще й постійно контрабанду возять, — розповідає 45-річний Богдан Яворський, заступник начальника пасажирської служби Львівської залізниці. — Потяг розрахований на півтисячі пасажирів, має вісім–десять вагонів, а їздять у ньому переважно сто людей, та й то постійні клієнти — наші так звані бізнесмени.

"Човники" везуть до Польщі контрабандні цигарки та спирт. Ховають їх у технічних порожнинах вагонів, у стелях, стінах. Закордонні митники, шукаючи незаконний товар, знищують обшивку потяга.

— Торік на ремонт вагонів цього поїзда витратили 3 мільйони гривень, — скаржиться Яворський. — Якщо в електричці контрабанди не поменшає, доведеться скасувати рейс.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд до Польщі замінять на електричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути