понеділок, 17 квітня 2006 18:13

Побиття хлопця знімали на відео

Дванадцять ужгородських підлітків жорстоко побили 15-річного Георгія. Кажуть, хуліганам не сподобалися його смаглява шкіра та чорне волосся — хлопець має грузинське коріння.

Георгій — учень ужгородської школи N1 — разом із чотирма друзями гуляв у скверику біля обласної філармонії, на березі річки Уж. До них підійшла велика компанія. За кілька хвилин почалася бійка.

За Георгія спробував заступитися його друг Володимир, але отримав стусана й відійшов убік, розповідають в УМВС. Хлопець вирвався з рук нападників і кинувся в річку. Забрів на середину і повернувся. Після цього його вже не чіпали.

Георгій із закритою черепно-мозковою травмою перебуває у міській дитячій лікарні. Мати потерпілого подала заяву в міліцію. Жінка вважає, що її дитину побили за національну приналежність.

Неповнолітніх хуліганів затримали. Виявилося, що знущання над хлопцем на відеокамеру мобільного телефону записав один із нападників — 16-річний Петро. Для тривалішого зберігання, хлопець переписав "кіно" з бійкою на диск домашнього комп"ютера.

Зараз ви читаєте новину «Побиття хлопця знімали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути