середа, 21 березня 2007 15:13

Нелегали голодували три дні

Дві групи громадян Індії та Пакистану затримали волинські прикордонники в Любомльському районі Волинської області, за 20 км від польського кордону.

12 нелегалів привезли мікроавтобусом із Києва, висадили вночі посеред лісу. Провідник із Любомля прибув зранку. Четверо індусів "опелем" 32-річного Миколи Сидорчука, умовно засудженого на три роки за такі вояжі, рушили до польського кордону. Десь об одинадцятій ночі поблизу села Хворостів їх затримали інспектори ДАІ. Інші пішки дісталися села Городнє і день пересиділи в хаті 28-річного Петра Хвіца. Надвечір бійці прикордонної варти й оперативники СБУ впіймали нелегалів і селянина на автобусній зупинці.

— Посередники заплатили господареві тисячу доларів і пообіцяли "вікно" на польському кордоні для контрабанди цигарок, — розповідає про затриманого українця речник Луцького прикордонного загону Богдан Козуб, 51 рік.

Індуси з пакистанцем очікують депортації в ізоляторі прикордонної комендатури "Ягодин". Бійці нагодували затриманих — упродовж трьох днів азійці пили лише цейлонський чай. Проти Петра Хвіци та Миколи Сидорчука порушили кримінальну справу. Українцям загрожує три роки ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Нелегали голодували три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути