субота, 07 червня 2008 07:09

На Волині викладачі танцюють зі студентами

На сцені Будинку культури райцентру Володимир-Волинський на Волині відбувся фінал єдиного в Україні конкурсу "Танці з викладачами". Студенти місцевого педагогічного коледжу водили танго зі своїми вчителями.

Новий конкурс організували на зразок телевізійного шоу "Танці з зірками". Впродовж року 10 танцювальних пар змагалися за вихід у фінал. Тричі на тиждень після навчання викладачі зі студентами тренувалися на паркеті. Затим у відбіркових турах конкурсанти танцювали віденський вальс, водили танго та латиноамериканську румбу. Міська газета влаштувала опитування-рейтинг конкурсантів. Букмекери приймали ставки на перемогу педагогів. До фіналу дійшли чотири пари студентів із заступником директора та викладачами англійської мови, математики, малювання.

— Ми придумали цей конкурс, щоб демократизувати навчальні відносини між викладачами та студентами, — каже директор Володимир-Волинського педагогічного коледжу Микола Савельєв, 52 роки.

Гран-прі конкурсу виборола пара третьокурсниця Наталія Царук і заступник директора коледжу Олександр Юринець. Переможців нагородили спеціальними медалями, кубком і премією.

Зараз ви читаєте новину «На Волині викладачі танцюють зі студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути